Samsun'da Kafe Önünde Silahli Saldiri Açiklamasi 2'Si Kadin 3 Yarali

Samsun’da bir kafenin önünde silahli saldiriya ugrayan 2’si kadin 3 kisi, pompali tüfekle vurularak hastanelik oldu. Olayda esi, kiz kardesi ve arkadasi yaralanan genç, saldirganin elinden tüfegi alarak ailesini ölümden kurtardi.

Samsun'da Kafe Önünde Silahli Saldiri Açiklamasi 2'Si Kadin 3 Yarali
Olay, Ilkadim ilçesi Çiftlik Mahallesi Istiklal Caddesi üzerine bulunan bir kafenin önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kafe sahibinin oglu M.T., aralarinda husumet bulunan C.D. ve E.D. adli kadin ile T.A. adli sahsa pompali tüfekle ates açti. 3 kisi çesitli yerlerinden vurularak hastanelik olurken, olayda esi, kiz kardesi ile arkadasi yaralanan F.D. adli genç ise saldirganin üzerine atlayarak elindeki tüfegi alip, ailesini ölümden kurtardi. F.D.’nin olaya müdahalesi ve tüfegi saldirgandan alma ani cep telefonu kamerasiyla görüntülendi.

Yaralilar, ambulanslarla Samsun Egitim ve Arastirma Hastanesi ve Gazi Devlet Hastanesi’ne kaldirilarak tedavi altina alindi. Silahli saldirgan M.T. ise polis tarafindan gözaltina alindi. Olayla ilgili sorusturma devam ediyor.
Kaynak: İHA