Ticaret Bakan Yardimcisi Uçarmak, Dereköy Gümrük Kapisi'ni Inceledi

Ticaret Bakan Yardimcisi Sezai Uçarmak, Kirklareli Il Özel Idaresi tarafindan hayata geçirilecek projeyle 3 giris, 2 çikis peronundan hizmet verilecek Dereköy Gümrük Kapisi’da incelemelerde bulundu.

Ticaret Bakan Yardimcisi Uçarmak, Dereköy Gümrük Kapisi'ni Inceledi


Ticaret Bakan Yardimcisi Sezai Uçarmak, Vali Birol Ekici, Kirklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sariçam ve beraberindeki heyetle birlikte, Il Özel Idaresi projesi ile modernizasyonu gerçeklesecek Dereköy Sinir Kapisi’nda incelemelerde bulundu. Bakan Yardimcisi Üçarmak’a bilgi veren Vali Ekici, projenin tamamlanmasiyla Dereköy Gümrük Kapisi’nin 3 giris, 2 çikis peronundan hizmet verilecegini söyledi.



Vali Birol Ekici, "Dereköy Gümrük Kapisi 3 giris peronu, 2 çikis peronu seklinde tasarlanmis ve her iki yönde de ticari araç giris-çikisi için kantar konumlandirilmistir. Ayrica otobüs yolculari için, yolcu salonlarinda gümrük kontrol noktalari planlanmistir. Gelen yolcu salonu, giden yolcu salonu, araç arama hangari, x-ray binasi, kaçak araç parki, köpek kulübesi ve egitim alanindan olusan kompleks, 17 dönüm arazi üzerine planlandi. Toplamda 2 bin 300 metrekare kapali alan ihtiva edecek. Ülkemize ve ilimize hayirli olsun" dedi.

Kaynak: İHA