Sivrihisar'da Bayram Haftasi Müzeler Ve Konaklar Ziyaretçilerine Kapilarini Açiyor

Sivrihisar Belediyesi ziyaretçilere müze ve konaklarin kapilarini bayram boyunca ücretsiz olarak açacak.

Sivrihisar'da Bayram Haftasi Müzeler Ve Konaklar Ziyaretçilerine Kapilarini Açiyor
Sivrihisar, tarihi dokusu ve kültürel zenginlikleriyle her yil binlerce ziyaretçiyi agirliyor. Bu yil Kurban Bayrami’nda da ilçeyi ziyaret edecek olanlar için Sivrihisar Belediyesi bayram boyunca müze ve konaklarin kapilarini ücretsiz olarak ziyaretçilere açacagini duyurdu.

Sivrihisar Belediye Baskani Hamid Yüzügüllü yaptigi açiklamada, ilçenin kültürel mirasini koruma ve tanitma konusundaki çalismalara önem verdiklerini belirtti.

Müze ve konaklarin bayram haftasinda ziyarete açik olacagini söyleyen Yüzügüllü, “Sivrihisar geçmisi köklü bir ilçedir. Sivrihisar’in zengin ve kültürel dokusunu kesfetmek isteyen herkesi bu bayramda da Sivrihisar’a bekliyoruz. Bayram haftasina ait pazartesi günü tüm ziyaret noktalarimiz vatandaslarimiz için açik olacaktir. Ayrica Kurban Bayrami’nin birinci günü olan 28 Haziran 2023 Çarsamba günü hariç olmak üzere tüm bayram günlerinde müzelerimiz ve konaklarimiz ziyaretçilere açik olacaktir. Ücretsiz olarak hem yerli hem de yabanci turistlerin kentimizi daha yakindan tanimasini saglamayi hedefliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA