Sancaktepe'de Hareketli Dakikalar Açiklamasi Polis Aracina Çarpip Kaçtilar

Sancaktepe’de polisin dur ihtarina uymayan araç sürücüsü, yolu kesen polis aracina çarptiktan sonra beraberindeki 2 kisiyle yaya olarak olay yerinden kaçti. Ekipler kaçan süphelileri, uzun süren kovalamacanin ardindan yakaladi. Yasanan o anlar güvenlik kamerasina yansidi.

Sancaktepe'de Hareketli Dakikalar Açiklamasi Polis Aracina Çarpip Kaçtilar
Olay, gece saatlerinde Sancaktepe Abdurrahmangazi Mahallesi’nde meydana geldi. Iddiaya göre, polis ekiplerinin denetimleri esnasinda dur ihtarina uymayan araç sürücüsü kaçmaya basladi.

Ekipler ile kaçan araç sürücüsü arasinda uzun süren kovalamaca yasandi. Ekipler cadde üzerinde yolu kapatti. O esnada polis ekiplerinden kaçan araç sürücüsü, yolu kesen polis aracina çarptiktan sonra beraberindeki 2 kisiyle araçtan inerek yaya olarak kaçmaya basladi.

Ekipler kaçan sahislarin pesinden ara sokaga girdi, havaya uyari atesi açti. Sokak arasinda yasanan kovalamaca sonrasi kaçan O.B., S.A. ve B.Z. isimli süpheliler yakalandi. Süphelilerin alkollü olduklari gerekçesiyle kaçtiklari ögrenildi. Araçta yapilan aramalarda 1 adet ruhsatsiz tabanca ve 10 adet fisek ele geçirildi. Yasanan o anlar bir is yerine ait güvenlik kamerasina yansidi.

“Arkami dönüp baktigimda polis aracina çarpmislardi”

Araciyla olay esnasinda cadde üzerinde bulunan vatandas Muammer Çelikbilek, "Ben o esnada aracimla o yoldan geçiyordum. Yolu kesen polis ekipleri bizi durdurdu, beklememizi söylediler. O esnada bir ses duydum. Arkami dönüp baktigimda polis aracina çarpmislardi. Çarpan kisiler yaya olarak kaçmaya basladi daha sonra bir anda silah sesleri yükseldi. Sahislar ara sokaklara dogru kaçmaya basladi.

Polisler de peslerinden gitti" dedi.

Kaynak: İHA