Isparta Belediyesi Bebek Ve Çocuk Kütüphanesi Insa Ediyor

Isparta Belediyesi 0-12 yas grubundaki çocuklarin birbirinden güzel etkinliklerden faydalanip hem vakit geçirebilecekleri hem de ögrenebilecekleri Bebek ve Çocuk Kütüphanesi insa ediyor. Yeni Sanayi Sitesinin üst tarafindaki alanda insa edilecek Bebek ve Çocuk Kütüphanesi için bölgede hafriyat çalismalari gerçeklestirildi.

Isparta Belediyesi Bebek Ve Çocuk Kütüphanesi Insa Ediyor
Isparta Belediyesi, her yas grubundan bireyin farkli etkinlik yapabilecegi, vakit geçirebilecegi, ögrenebilecegi yeni alanlar olusturmaya devam ediyor. Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen’in göreve gelmesinin ardindan açilan Belediye Kültür Merkezi’nde bir kütüphane olusturulmustu. Sehrin ihtiyaçlari hedefinde mevcut otogar alaninin yeni otogar alanina tasinmasiyla o bölgeye de büyük bir kütüphane insa edilecek. Tüm bu yatirimlarin yani sira 0-12 yas grubunun istifade edebilecegi Bebek ve Çocuk Kütüphanesi insa ediliyor. Gülkent Kavsagi bölgesinde Yeni Sanayi Sitesi’nin üst tarafindaki alanda insa edilecek Bebek ve Çocuk Kütüphanesi’nde 0-12 yas grubu çocuklar birbirinden güzel etkinliklerle hem ögrenecekler hem de güzel vakit geçirecekler.

Toplam bin 850 metrekare alanda insa edilecek Bebek ve Çocuk Kütüphanesi, bin 900 metrekare bahçe ve park alanina sahip olacak. Kütüphane içerisinde 0-3 yas, 3-6 yas ve 6-12 yas araligindaki bebek ile çocuklar için okuma salonlari, çalisma odalari, 4 atölye alani, cep sinemasi ve kafeterya yer aliyor.

Bebek ve Çocuk Kütüphanesi insaati için bölgede hafriyat alimi gerçeklestirildi.

Bu çalismanin ardindan kisa bir süre içerisinde temeli atilarak, çalismalarin hizli bir sekilde tamamlanmasi hedefleniyor.
Kaynak: İHA