Bayrampasa'da Alacaklisini Öldürdü, 2 Gün Sonra Teslim Oldu

Bayrampasa’da aralarinda alacak-verecek meselesinden dolayi husumet olan B.Y., is yerine gittigi M.K.’yi cuma günü av tüfegiyle vurdu. M.K. yakinlari tarafindan aranirken, B.Y. bugün polis merkezine giderek cinayeti itiraf etti. M.K.’nin cansiz bedeni ise Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi.

Bayrampasa'da Alacaklisini Öldürdü, 2 Gün Sonra Teslim Oldu
Olay, cuma günü aksam saatlerinde Bayrampasa Muratpasa Mahallesi’nde bulunan bir is haninda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aralarinda alacak-verecek meselesinden dolayi husumet olan B.Y., konusmak için M.K.’nin atölyesine gitti. Atölyeye gelen B.Y. ile M.K. tartismaya basladi.



Alacaklisini av tüfegiyle vurduktan sonra teslim oldu

Çikan tartismada B.Y., av tüfegiyle M.K.’yi vurarak öldürdü. M.K.’nin cansiz bedenini battaniyeye saran B.Y., is hanindan çikti. B.Y. ardindan bu sabah saatlerinde emniyete giderek suçunu itiraf etti. Cinayet zanlisinin itirafi üzerine harekete geçen ekipler, olay yeri inceleme ekipleri ile hana geldi. Handa yapilan çalismanin ardindan M.K.’nin cansiz bedeni cenaze araci ile Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi.

"Yakinlari 2-3 gündür ariyordu"

Çevredeki esnaflardan Ömer Salta, "Kayip sahsi 2-3 gündür yakinlari ariyordu. Bugün de cesedi bulundu. Aile kamera görüntüleri bakiyordu polisle birlikte. Biz sahsi tanimiyorduk" dedi.

Kaynak: İHA