Altinova MYO'da Kepler Atildi

Yalova Üniversitesi Altinova MYO, 2022-2023 Akademik Yili Mezuniyet Töreni büyük bir coskuyla gerçeklestirildi.

Altinova MYO'da Kepler Atildi
Yalova Üniversitesi Altinova MYO, 2022-2023 Akademik Yili Mezunlarini Yalova Üniversitesi Merkez Yerleskesi Ögrenci Yasam Merkezi’nde düzenlenen coskulu bir törenle ugurladi.

Mutluluklarina ortak oldular

Törene; Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapili, Altinova Kaymakami Regaip Ahmet Özyigit, Altinova Belediye Baskani Dr. Metin Oral, Yalova Üniversitesi Altinova MYO Müdürü Dr. Ögr. Üyesi Gökhan Timaç, protokol üyeleri, akademik-idari personel, ögrenciler ve aileleri katildi.

Ögrencilere tesekkür etti

Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapili, mezuniyet töreninde yaptigi konusmada, ögrencilerin emekleri ve basarilari nedeniyle tebrik etti. Üniversitenin misyonu olan bilgi üretme, yayma ve topluma fayda saglama hedefiyle büyüdüklerini vurguladi.

Is garantili okul

Altinova MYO’nun Türkiye’ye örnek bir okul oldugunu söyleyen Altinova Belediye Baskani Dr. Metin Oral, “Altinova Meslek Yüksek Okulu’nun kurulmasi için çok emek harcadik. Imkânlarimiz çerçevesinde okulumuza ve ögrencilerimize destek oluyoruz. Is garantili Altinova Meslek Yüksek Okulumuzla gurur duyuyoruz. Bu okuldan mezun olacak ögrencilerimizin is problemi olmayacak” diye konustu.

Dereceye giren ögrenciler ödüllendirildi

Törende; Altinova Meslek Yüksekokulunu 1. bitiren Fesih Evliyaoglu, Harun Kagan Aksoy ve Firat Sayilgan’a basari belgeleri Altinova Kaymakami Regaip Ahmet Özyigit, Altinova Belediye Baskani Dr. Metin Oral, Yalova Üniversitesi Altinova MYO Müdürü Dr. Ögr. Üyesi Gökhan Timaç, tarafindan verildi.

Kaynak: İHA