MATSO Baskani Güngör'den,' Bayram Alisverisimizi Manavgat'tan Yapalim' Çagrisi

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odasi (MATSO) Baskani Seydi Tahsin Güngör, Kurban Bayrami öncesinde alisverislerin ilçedeki isletmelerden yapilmasi çagrisinda bulundu.

MATSO Baskani Güngör'den,' Bayram Alisverisimizi Manavgat'tan Yapalim' Çagrisi
MATSO Baskani Seydi Tahsin Güngör, yaptigi açiklamada yaklasan Kurban Bayrami öncesinde vatandaslarin alisverislerini Manavgat’tan yapmalari çagrisinda bulundu.

Kurban Bayraminda 9 günlük resmi tatil ile birlikte Manavgat’ta yerli turist sayisinda artis beklentisinde olduklarini ifade eden Güngör, bayram alisverislerinin kentte bulunan isletmeler için önemli olduguna dikkat çekti.

Isletmelerin bayram hazirligini tamamladigini belirten Baskan Güngör, “Bayram tatilinin uzun olmasi sebebiyle sehrimizin çok sayida ziyaretçiyi misafir etmesini bekliyoruz. 9 gün sürecek bayram öncesi sehrimizde bulunan tüm isletmeler bayram hazirliklarini tamamlayarak müsterilerini bekliyor. Üyelerimiz ve Manavgat’ta bulunan isletmeler her

ürünü kaliteli ve uygun fiyatlara arza sunuyor. Hepimiz bu kentte yasiyoruz, ekmegimizi, isimizi burada kazaniyoruz. Manavgat’tan yapilacak alisverisler, kentimizde bulunan isletmeler ve sehrimizin ticari ve ekonomik hayatina bir nebze de olsun katki saglayacaktir” dedi.

Kaynak: İHA