Gürsu Belediyesi Hem Sahada Hem Is Basinda Birlikte

Gürsu Belediye Baskani Mustafa Isik, seçim öncesi söz verdigi projelerinin yüzde 88’ini tamamladi. Baskan Isik’in projelerini beraber hayata geçirdigi ekibi ile bir arya geldigi teknik inceleme gezisinde belediye personelleri, Gürsu yeni mesire alani, Gürsu Seyir Terasi, Hayvan Bakim ve Tedavi Merkezi, Gürsu Kent Park, Gürsu Telekom Binasi, Gürsu Kent Meydani yeni refüj çalismalarini inceleme olanagi buldu.

Gürsu Belediyesi Hem Sahada Hem Is Basinda Birlikte
Baskan Isik ve belediye personeline teknik gezi

Gürsu Belediyesi Insan Kaynaklari ve Egitim Müdürlügü Gürsu’da devam eden ve belediye eliyle hayata geçen birbirinden önemli projeleri incelemek ve yerinde görmek için bir teknik gezi düzenledi.

Birbirinden önemli projelerin devam ettigi Gürsu’da, projelere emek veren belediye personeli ve Baskan Mustafa Isik, bir araya geldi. Belediye personelleri, Baskan Isik’in çok önem verdigi ve vaatleri arasinda yer alan Gürsu yeni mesire alani, Gürsu Seyir Terasi, Hayvan Bakim ve Tedavi Merkezi, Gürsu Kent Park, Gürsu Telekom Binasi, Gürsu Kent Meydani yeni refüj çalismalarini inceleme olanagi buldu.

"Hep birlikte bambaska bir Gürsu olusturuyoruz"

"Hepimizin projeleri, hepimizin emegi" diyen Gürsu Belediye Baskani Mustafa Isik, "Gerektiginde, gece gündüz, bayram, tatil demeden ortaya koyduklari çalismalarla, Gürsu’muz un gelisimini saglamak için birçok projeyi hayata geçirmemizde emekleri olan belediye personellerimizin hepsine sahsim ve hemsehrilerim adina tesekkür ediyorum. Personellerimizin her birinin ayri ayri katkilariyla hayata geçirmis oldugumuz hizmetlerin mutlulugunu ve heyecanini, dönem dönem düzenledigimiz bu gezilerle hep birlikte yasiyoruz.

Gürsu’da hizmetleri seyir zamani

Gürsu Belediyesi’nce hayata geçirilen tüm hizmetler hakkinda da bilgiler sunan Baskan Isik, çalismalari devam edene ve Gürsu’nun simgelerinden biri olacak olan Gürsu Seyir Terasi’nda bulunan gemi güvertesinde tüm personelleriyle hatira fotografi çektirdi.
Kaynak: İHA