Van'da '1. Futbol Dostluk Turnuvasi' Sona Erdi

Van Il Müftülügü ve Din-Bir-Sen Van Subesi tarafindan bu yil ilki düzenlenen ‘Futbol Dostluk Turnuvasi’nin sampiyonu Çaldiran Ilçe Müftülügü oldu.

Van'da '1. Futbol Dostluk Turnuvasi' Sona Erdi
Din-Bir Sen Van Subesi ve Il Müftülügü tarafindan bu yil ilki düzenlenen ‘Futbol Dostluk Turnuvasi’, Çaldiran Ilçe Müftülügü ile Ercis Ilçe Müftülügü arasindan oynanan final maçi ile sona erdi. Çekismeli geçen maçi 2-0 kazanan Çaldiran Ilçe Müftülügü sampiyon oldu.

Maç sonrasinda düzenlenen kupa teslim töreninde konusan Il Müftü Yardimcisi Sacit Emiri, 10 Haziran’da baslayan turnuvaya 16 takimin katildigini belirterek, “Il ve ilçe müftülüklerimiz arasinda sosyal bir etkinlik olarak futbol turnuvasi düzenlendi.

Gayemiz hem arkadaslarimiz arasinda kaynasmayi ve birlikteligi pekistirmek hem de müftülügümüzün böyle etkinliklerinin de oldugunu vatandaslarimiza göstermek istedik. Elemeli geçen turnuvamiz bastan sona centilmenlik çerçevesinde tamamlandi. Ben katilim saglayan tüm müftülüklerimize tesekkür ediyorum” dedi.

Törende konusan Din-Bir Sen Van Sube Baskani Halit Tuci ise gayelerinin bu etkinlikle birlik ve beraberligi saglamak oldugunu vurgulayarak, “Güzel bir etkinlik oldu. Ayrica bazi sosyal medyalarda ‘Cami görevlilerimiz camiden çikmasin’ diyenlere de ders niteliginde oldu” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA