Vali Sonel Açiklamasi 'Devletimiz Her Daim Sizlerin Yaninda'

Ordu Valisi Tuncay Sonel, ‘Halk Günü’ toplantisinda 586 vatandasin sorun ve taleplerini dinledi. Vali Sone toplantida, devletin her zaman vatandaslarin yaninda oldugunu söyledi.

Vali Sonel Açiklamasi 'Devletimiz Her Daim Sizlerin Yaninda'
Ordu’da, 21 Haziran 2020 tarihinde görevine baslayan ve ‘üncü yilini dolduran Vali Tuncay Sonel, geldigi günden buyana düzenli olarak gerçeklestirdigi “Halk Günü” toplantilarina devam ediyor. Kendisinden randevu talebinde bulunan vatandaslarin sorun ve taleplerini bire bir dinleme firsati bulan Vali Sonel, eski valilik binasinda düzenlenen toplantida öncelik olarak yasi, engeli bulunan ve çocuklu aileler olmak üzere toplamda 586 vatandasin sorun, sikinti ve taleplerini dinleyerek çözümler üretti.

Vatandaslarin, yaklasan kurban bayramini da kutlayan Vali Sonel, vatandaslarla sohbet ederek, talep ve sikayetlerini sordu. Vali Sonel, “Devletimiz her daim sizlerin yaninda. Önemli olan sizlerin yüzünde bir tebessüm birakabilmek ve hayir dualarinizi alabilmek. Devletimiz ve hayirsever is insanlarimizin katkilariyla halk gününe gelen vatandaslarimiza, tüm yardimlar seferber ediliyor” dedi.

Toplantida, Vali Sonel ile bire bir görüsen vatandaslar ise “Her zaman bizlere yakin alaka gösteriyorsunuz. Taleplerimizi samimiyetle dinleyip, yerine getiriyorsunuz. Biz sizden raziyiz. Allah da sizde razi olsun” diyerek, duygularini ifade ettiler.

Toplantida Stajyer Kaymakamlar Merve Kartal, Zübeyde Aslan ve Emre Zafer de hazir bulundu ve vatandaslara yardimci olmaya çalistilar.
Kaynak: İHA