Tuzla'da Hafriyat Kamyonu Devrildi, Vatandaslar Yardima Kostu

Tuzla’da kontrolden çikan bir hafriyat kamyonu devrilerek yan yatti. Kazaya tanik olan vatandaslar kamyon soförünü araç içinden çikarmak için yogun çaba sarf etti. Kazaya tanik olan baska bir kamyon sürücüsü de devrilen kamyonu ve soförü kurtarma çalismalarini “eyvah eyvah simdi oldu kaza, kosun ben de geliyorum” seklinde konusarak telefon kamerasi ile kayda aldi.

Tuzla'da Hafriyat Kamyonu Devrildi, Vatandaslar Yardima Kostu
Kaza, Tuzla’da dün saat 14.00 siralarinda meydana geldi. Iddiaya göre yolda seyir halinde olan bir hafriyat kamyonu kontrolden çikarak devrildi. Devrilerek yolda yan yatan hafriyat kamyonunun soförü araç içerisinde sikisti. Kamyon kasasindaki toprak ise dökülerek yolun bir kismini kapladi. Kazaya tanik olan diger hafriyat kamyonu soförleri ve araç sürücüleri, devrilen kamyonun yanina gelerek soförü kurtarmak için çaba sarf etti. Kimisi kamyonun kabininin üzerine çikarken kimisi de cami kirmak için çekiç aradi.

Geriden gelen bir kamyon soförü, kaza meydana geldikten hemen sonra cep telefonunu çikararak devrilen kamyonu ve vatandaslarin soförü kurtarma çabasini kayda aldi. Adeta bir spiker gibi kazayi anlatan kamyon soförü, “eyvah eyvah arkadaslar bakin simdi oldu kaza, kosun kosun, ben de geliyorum yetisiyorum” diyerek devrilen kamyonun yanina gitti.

Kaza nedeniyle yolda bir süreligine trafik yogunlugu yasandi. Araç içerisinden kurtarilan kamyon soförünün ise kazayi hafif yarali atlattigi ögrenildi.
Kaynak: İHA