Tramvay Yolundaki Direge Çarpan Araçtaki 2 Kisi Yaralandi

Eskisehir’de direksiyon hakimiyetini kaybeden bir sürücünün kullandigi otomobilin tramvay kataner diregine çarpmasi sonucu sehir içi ulasim seferleri aksadi, kazada yaralanan 2 kisi hastaneye kaldirildi.

Tramvay Yolundaki Direge Çarpan Araçtaki 2 Kisi Yaralandi
Kaza, Ertas Bulvari Yenidogan tramvay duragi yakinlarinda sabah saat 06:00 sularinda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Taner D. isimli sürücü, kullandigi 34 DTR 716 plakali otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybetti. Araç, tramvay hatti üzerinde bulunan kataner diregine çarpti. Kaza sonucu araç sürücüsü Taner D. ve yaninda bulunan 1 yolcu araç içinde sikisti. Ihbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve saglik ekipleri sevk edildi. Itfaiye ekiplerinin kurtarma çalismasi ile sikistiklari yerden çikarilan sürücü ve yolcu, 112 Acil Servis ekiplerince hastaneye kaldirilarak tedavi altina alindi.

Kaza esnasinda yamulan kataner direginden dolayi Kumlubel-Sehir Hastanesi ve OGU-75. Yil tramvay hatlari durduruldu. Duran tramvay hatlari sabah erken saatlerde ise gitmek için evinden çikan onlarca vatandasi magdur etti. Ekipler tarafindan diregin düzeltilmesi için çalisma baslatilirken, yaklasik 4 saattir duran seferlerin önümüzdeki saatlerde baslayacagi ögrenildi.
Kaynak: İHA