Toroslar'da Ibadethaneler Bayrama Hazirlaniyor

İçel Toroslar Belediyesi, Kurban Bayrami’na sayili günler kala ilçedeki camilerde ve cemevinde temizlik ile dezenfekte çalismalarina hiz kazandirdi.

Toroslar'da Ibadethaneler Bayrama Hazirlaniyor
Ibadethanelerde rutin olarak sürdürdügü temizlik ve dezenfeksiyon çalismalarini Kurban Bayrami öncesi daha da yogunlastiran Toroslar Belediyesi, bayramda vatandaslarin ibadetlerini temiz ve saglikli bir ortamda gerçeklestirmeleri için çalismasini kesintisiz devam ettirdi. Belediyenin ibadethane temizlik ve dezenfektan ekibi, ilçedeki tüm ibadethanelerin iç ve dis mekanlarini tarayarak piril piril yapiyor. Ibadethanelerdeki halilar, hali yikama makinesiyle yerinde yikanirken, avlu, tuvalet, kapi kollari ve ayakkabilik gibi temasin olabilecegi tüm yüzeyler dezenfekte ediliyor.

Toroslar Belediye Baskani Atsiz Afsin Yilmaz, vatandaslarin bayram namazini daha temiz ve nezih bir ortamda eda edebilmesi için ilçedeki tüm ibadethanelerde temizlik ve dezenfeksiyon çalismasinin yapildigini söyledi.



Yilmaz, "Ibadethanelerimizi evimiz gibi görüyoruz. Temizlik Isleri Müdürlügümüz bünyesinde özel bir ekip olusturduk. Toroslar Belediyesi olarak rutin temizligini yaptigimiz ibadethanelerimizi bayrama hazirliyoruz. Amacimiz, hemsehrilerimizin gönül rahatligiyla ve huzur içerisinde ibadetlerini gerçeklestirmesidir. Tüm hemsehrilerimize hayirli Bayramlar dilerim” dedi.

Kaynak: İHA