Özgün Eserler Nilüfer'in Yil Sonu Sergisinde

Nilüfer Sanat Atölyeleri Ataçarsi Resim Atölyesi’nde 8 ay boyunca resim egitimi alan 23 kursiyer, eserlerini begeniye sundu.

Özgün Eserler Nilüfer'in Yil Sonu Sergisinde
Her yastan insani kültür-sanat çalismalariyla bulusturarak hayal dünyalarini zenginlestiren ve kültürel üretimlerde bulunmalarina imkan saglayan Nilüfer Belediyesi’nin sanat atölyeleri, yaz dönemine girerken birer birer açilan yilsonu sergileriyle kursiyerlerin üretimlerini begeniye sunuyor. Nilüfer Sanat Atölyeleri Ataçarsi Resim Atölyesi’nde 8 aylik egitimi tamamlayan 23 kursiyerin resim çalismalari da Galeri N’de begeniye açildi.

Açilisa Nilüfer Belediye Baskan Yardimcisi Remzi Çinar, Resim Ögretmeni Harun Ari, kursiyerler ve çok sayida sanatsever katildi.

Açilista bir konusma yaparak her yastan insani sanatla bulusturan ve yeteneklerini kesfedip gelistirmelerini saglayan bu tür faaliyetlere büyük önem verdiklerini belirten Nilüfer Belediye Baskan Yardimcisi Remzi Çinar, Nilüfer halkinin da yogun katilim göstererek bu çabaya karsilik verdigini söyledi.

Sonuçta birbirinden güzel eserlerin ortaya çiktigini kaydeden Çinar, atölye katilimcilarini kutladi.

Resim Ögretmeni Harun Ari ise sergi ile ilgili bilgi verdi. Sergide 38 resmin yer aldigini açiklayan Ari, burada özgün eserlerin bulundugunu vurguladi. Yagli boya, akrilik ve sulu boya çalismalarinin sergilendigini ifade eden Ari, kursiyerlerinin de genel olarak emekli ögretmen ve doktorlardan olustugunu sözlerine ekledi.

Konusmalarin ardindan Nilüfer Belediye Baskan Yardimcisi Remzi Çinar ve Resim Ögretmeni Harun Ari, kursiyerlere katilim sertifikalarini teslim etti. Ilgiyle izlenen serginin bir hafta süreyle açik kalacagi belirtildi.
Kaynak: İHA