Kurban Bayrami Öncesinde ESOB'tan Vatandasa Çagri Açiklamasi 'Alisverisinizi Yerel Esnaftan Yapin'

Kirsehir Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Birligi’nden yapilan açiklamada, Kurban Bayrami öncesi vatandasa çagrida bulunularak, "Alisverisinizi yerel esnaftan yapin" denildi.

Kurban Bayrami Öncesinde ESOB'tan Vatandasa Çagri Açiklamasi 'Alisverisinizi Yerel Esnaftan Yapin'


Birlik Baskani Bahamettin Öztürk, Kisehirlileri yerel esnaftan alisveris yapmalari konusunda uyardi. Öztürk, "Birlik ve beraberligimizi, dostluk ve kardesligimizi sevgi, saygi ve muhabbetle harmanlayarak perçinleyecegimiz bir Kurban Bayramini tebrik ediyorum" dedi.

Kurban Bayraminin coskuyla karsilanacagini ifade eden ve yerel esnaftan alisveris yapilmasini isteyen Öztürk, "Her bayram oldugu gibi vatandaslarimiz alisverislerini yapacak, bayrami coskuyla karsilayacaklar. Alisveris yaparken dikkat edilmesi gereken hususlar var. Piyasada un’un, sekerin, yagin maliyeti belliyken bu maliyetin altinda gida ürünleri satanlar var. Bunlar merdiven alti üretim yaparak halkin sagligiyla oynayan firsatçilardir. Ucuza ürün alma hevesiyle güvenilir olmayan yerlerden alisveris yapilmamalidir. Vatandaslarimiz yillardir tanidigi güvendigi ve malinin arkasinda durabilecek esnaflarimizdan alisverislerini yapmalidir. Bayramimizda, dügünümüzde, cenazemizde yanimizda olan esnaflarimiz bu günler vesilesiyle desteklenmelidir" diye konustu.

Kaynak: İHA