KTO, K Türü Yetki Belgesi Vermeye Basladi

Körfez Ticaret Odasi (KTO) Yönetim Kurulu Baskani Recep Öztürk, "2018 yilindan beri Ulastirma Bakanligi nezdindeki siki takip ve yaptigimiz lobicilik çalismalari çerçevesinde, nakliye ve lojistik sektörlerimizi ilgilendirmekte olan ve ilçe odalarina verilmeyen ‘K Türü Yetki Belgesi’ yetkisi Odamiza verilmis olup; bu hizmet hafta itibari ile siz degerli üyelerimize Odamizda verilmeye baslanmistir" dedi.

KTO, K Türü Yetki Belgesi Vermeye Basladi
Körfez Ticaret Odasi’nin haziran ayi olagan meclis toplantisi, Meclis Baskani Güngör Ayhan baskanliginda gerçeklestirildi.

Cemaleddin Fidanci Meclis Salonu’ndaki meclis toplantisina Nuh Çimento A.S. CEO’su Gökhan Bozkurt da katildi.

Toplantida, rutin gündem maddeleri disinda üye tanitimina ve komite sunumlarina yer verildi.

KTO Yönetim Kurulu üyesi Inan Günay ve KTO Meclis Üyesi Yusuf Ayberk Öner, katildiklari kariyer günü etkinligi hakkinda sunum yaparken; üye tanitimi bölümünde Ipek Erbas, Ece Asli Kocabas, Hasret Karakas söz aldi. Ayrica Körfez Ticaret Odasi Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Gümüs il çapinda yapilan "Kocaeli’den Depremlere Bakis ve Depremin Hukuki Boyutu Paneli" hakkinda bilgi vererek, deprem çalismalarinin KTO’da hedef meslek gruplarina yönelik verilecek egitimlerle devam edecegini bildirdi.

"Siz degerli üyelerimizin verimli çalismalari sayesinde Odamiz bu göreve layik görülmüstür"

Odalar ve Borsalar Birligi’nin 79. Genel Kurul toplantisinda, TOBB Ticaret Odalari Konseyi asil üyeligine seçilen KTO Yönetim Kurulu Baskani Recep Öztürk, "Siz degerli üyelerimizin verimli çalismalari sayesinde Odamiz bu göreve layik görülmüstür. Bu seçimde aslinda sahsimiz degil oda organ üyeleri seçilmistir. Oda çalismalarimizda emek sarf eden meclis üyelerimizi, komite üyelerimizi, genç ve kadin girisimcilerimizi ve tüm oda organ üyelerimizi tebrik ederiz. Bizler de Konsey Üyesi olarak; bölgemizin ekonomik sorunlari hakkinda yaptigimiz arastirmalar dogrultusunda tacirlerimizin ve tüccarlarimizin çözüm önerilerinin iletilmesini saglayacagiz" dedi.

Öztürk, TOBB Ticaret Odalari Konseyi’nde yapilacak çalismalar hakkinda bilgi verdi.

KTO, K Türü Yetki Belgesini vermeye basladi

K Türü Yetki Belgesini KTO’da verilmeye baslandigini bildiren Yönetim Kurulu Baskani Recep Öztürk, "2018 yilindan beri Ulastirma Bakanligi nezdindeki siki takip ve yaptigimiz lobicilik çalismalari çerçevesinde, nakliye ve lojistik sektörlerimizi ilgilendirmekte olan ve ilçe odalarina verilmeyen ‘K Türü Yetki Belgesi’ yetkisi Odamiza verilmis olup; bu hizmet hafta itibari ile siz degerli üyelerimize Odamizda verilmeye baslanmistir" seklinde konustu.

Kaynak: İHA