Kirklareli'nde 6 Süpheli Hirsizliktan Yakalandi

Kirklareli’nde çesitli hirsizlik olaylarina karisan 6 zanli tutuklandi.

Kirklareli'nde 6 Süpheli Hirsizliktan Yakalandi
Kirklareli Emniyet Müdürlügüne bagli Asayis Sube Müdürlügünce hirsizlik olaylarina yönelik çalismalarini sürdürüyor. Bisiklet ve elektrikli bisiklet hirsizligi, otodan hirsizlik, evden hirsizlik, açiktan hirsizlik, olaylarinin hirsizlik büro amirligince yapilan çalismalarda yakalanan 32 adet hirsizlik kaydi bulunan Ö.K. ve A.O.Y. isimli sahislar yakalandi. Her iki süpheli islemlerinin ardindan sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kirklareli’nde baska bir oto hirsizligi olayi ile ilgili olarak magdur E.B.’nin adina kayitli park halinde bulunan, içerisinde 300 kilo demir ve farkli malzemelerin bulundugu panelvan tipi aracinin çalindigi ve sikâyetçi oldugunu beyan etmesi üzerine, Hirsizlik Büro Amirligince yapilan çalismalarda bahse konu olayi gerçeklestiren G.E. ve L.S. isimli sahislar yakalandi. Süpheliler ayni gün çikarildiklari adli makamlarca tutuklandi.

Kirklareli’nde kamu okullarindan hirsizlik yapan ayrica hakkinda "kamu kurumundan hirsizlik" suçundan 15 yil hapis cezasi bulunan E.D. isimli sahis, yapilan çalismalarda yakalanarak adli makamlara sevk edildi. Süpheli tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Kirklareli’nde Hirsizlik Büro Amirligince yapilan çalismalarda, 49 adet çesitli hirsizlik suçundan kaydi bulunan C.D. isimli sahis yakalandi. Süpheli, sevk edildigi adli makamlarca tutuklandi.
Kaynak: İHA