Hakan Yücel, Solo Zeybek Yarismasinda Birinci Oldu

Kütahya’nin Tavsanli ilçesi Hargus Kültür Sanat ve Egitim Spor Kulübü, Izmir Ödemis ilçesinde düzenlenen ‘’Küçük Menderes Efesini Ariyor’’ Solo Zeybek Yarismasinin birincisi oldu. Türkiye’den katilim saglanan yarismada Zeybek Yarismasinda Hakan Yücel sampiyon oldu.

Hakan Yücel, Solo Zeybek Yarismasinda Birinci Oldu
Hargus Kültür Sanat ve Egitim Spor Kulübü Baskani ve ayni zamanda antrenör Deniz Uçar, birinci olan ögrenci ve çalistiricilarini tebrik etti.

Hakan Yücel, "Izmir Solo Yarismasinda birincilik alip Kütahya ve Tavsanlimizi bu sekilde temsil etmekten çok mutluluk duyuyorum . Hocam Deniz Uçar’a ve en büyük destekçim olan ekibime çok tesekkür ederim. Ayrica, Izmir ekibine de bizi güzel agirladiklari için tesekkür ederim" diye konustu.

Antrenör Deniz Uçar ise, "Böyle güzel bir etkinlik düzenleyip bizleri de davet ederek onure eden, Ödemis Kaymakamligi’na, Ödemis Belediye Baskanligina, Ödemis Gençlik merkezi müdürüne ve degerli Dostum Barbaros Erdogan’a tesekkür ediyorum. Hargus Kültür Sanat Ailesi olarak yeni kurulduk ama güzel islere imza atiyoruz atacagiz insallah. Önümüzde günlerde Türkiye’yi temsilen gidecegimiz Kirgizistan Organizasyonu var. Burada 52 ülkeninkatilimiyla gerçeklesecek olan büyük organizasyonda da ülkemizi en iyi sekilde tanitacagimiza hiç süphem yok. Ama küçük bir problem var, Tavsanli’da bu tür organizasyonlara destek bulmakta güçlük çekiyoruz. Tavsanli’nin önde gelen Is Adamlari ve degerli Yöneticilerimiz biraz daha duyarli olurlarsa sadece bizleri onure etmekle kalmaz, günümüzdeki gençlerimizi sosyal medyadan kötü aliskanliklardan uzak tutmus ve kültürlerini yasatma meskalesi ile hem kendilerine hem kültürümüze katli saglamis olacaklar" dedi.

Kaynak: İHA