Bursa Otobüs Terminalinde Bayram Yogunlugu

Kurban Bayraminin yaklasmasi ve okullarin da yaz tatiline girmesiyle birlikte Bursa Otobüs Terminali’nde yogunluk basladi. Kimi Bursali tatil için Ege Bölgesi’ne yola çikarken kimisi de memleketlerine gitmek için otogarin yolunu tuttu.

Bursa Otobüs Terminalinde Bayram Yogunlugu
Bursa Terminal çalisanlari daha çok insanlarin Ege ve Akdeniz bölgelerine gittigini, memleketlere giden insanlarin daha az oldugu söyledi.

Bursa Terminali yazihane çalisani Hamit Ocak,” Bayram ve yaz sezonu için tüm hazirliklarimizi tamamladik. Bayram tatiline özel seferlerimiz ile de yolcularimizin yogun istek ve taleplerini yerine getiriyoruz. Yeni güzergâh ve seferlerimiz de eklenmeye devam ediyor. Tecrübeli ekibimiz ve keyifli ikramlarimizla bayram tatili yolcugunu konforlu hale getiriyoruz" dedi.

Yogunluktan sikâyetçi olan bir vatandas ise,”Yolculugumuz kalabalik olunca kötü ve konforsuz geçiyor. Ögrenciler memleketlerine dönerken bilet sikintisi yasiyorlar" diye konustu.

Yasanan yogunlukta isleri açilan terminal esnafi, ”Bayram gelmeden bayramin tadini çikartiyoruz. Insanlar memleketlerine dönerken ailelerine hediyelik esyalar aliyorlar. Bursa’mizin meshur kestane sekeri agirlikli olarak tercih ediliyor. Vatandas memnun, esnaf memnun" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA