4L Trophy Rallisi Afrika'daki Çocuklar Için Gerçeklesti

Fransa’da baslayip Fas’ta sona eren ve 10 gün boyunca devam eden 6 bin kilometrelik 4L Trophy rallisi, Afrika’daki temel sosyal haklardan mahrum çocuklara yardim etmek amaciyla gerçeklesti.

4L Trophy Rallisi Afrika'daki Çocuklar Için Gerçeklesti
Deriv, Afrika’daki temel sosyal haklardan mahrum çocuklarin haklari için 4L Trophy rallisini basariyla tamamlayan iki genç profesyonelden olusan bir ekibe sponsor oldu. 10 gün boyunca 6 bin km’lik bir yolculugu kapsayan ralli, Fransa’da basladi ve Fas’ta sona erdi. Katilimcilar, zorlu arazilerde araç kullanarak çesitli kontrol noktalari ile yollarini bulmaya çalisti.

Sirketin sponsoru oldugu sürücülerden Clement David, “Bilmediginiz arazide araç kullanmanin, issiz bir yerin ortasinda kamp yapmanin ve bitis çizgisini geçmenin zorluklari heyecan verici ve ödüllendiriciydi. Ama deneyimi gerçekten özel kilan sey, çok ihtiyaç duyulan okul malzemeleri sunarak çocuklarin yasamlarinda bir fark olusturma firsatiydi" dedi.

Deriv’in kurucusu ve CEO’su Jean-Yves Sireau sunlari söyledi: “Sirketin 4L Tropy rallisine katilimi, hizmet verdigimiz topluluklar üzerinde olumlu bir etki olusturma taahhüdümüzün bir kanitidir. Bireyleri ve topluluklari gelistirmek için güçlendiren nedenleri desteklemeye inaniyoruz ve egitim bunun kritik bir bilesenidir."
Kaynak: İHA