YKS Kurslari Için Yeni Dönem Kayitlari Basladi

Bursa Büyüksehir Belediyesi’nin üniversiteye hazirlanan gençlere yönelik BUSMEK marifetiyle düzenlendigi ücretsiz kurslarda yeni dönem ön kayitlari basladi.

YKS Kurslari Için Yeni Dönem Kayitlari Basladi
Bursa Büyüksehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Baskanligi, Hayat Boyu Ögrenme Sube Müdürlügü’ne bagli olarak Bursalilari ücretsiz sanat ve meslek egitimlerimizle bulusturan BUSMEK’in, üniversiteye hazirlanan gençler için Il Milli Egitim Müdürlügü isbirligiyle düzenledigi ücretsiz YKS hazirlik kurslari devam ediyor. 2018-2019 egitim döneminde bir merkezde baslatilan ücretsiz YKS hazirlik kurslari, yogun talep çerçevesinde yeni dönemde 6 merkezde gerçeklestirilecek. Merkez ilçelerin yani sira diger ilçelerden gelen talepleri degerlendiren BUSMEK, Karacabey ve Mustafakemalpasa’da da Sinava Hazirlik Merkezlerini hayata geçiriyor.

Geçmis egitim dönemlerinde kurslara devam eden ögrencilerin yüzde 80’inin birer üniversiteye girme basarisi gösterdigi merkezlerde egitimler yüz yüze gerçeklestiriliyor. Ayrica dönem içinde belli periyodlarla deneme sinavlari, motivasyon seminerleri ile gençler destekleniyor.

BUSMEK’in ücretsiz hazirlik kurslarindan yararlanmak isteyen lise mezunu gençler, busmek.bursa.bel.tr internet adresinde online basvuru kismindan ön kayit yaptirabilecekler. Ayrica sinava hazirlik merkezlerine bizzat gidip basvuru da yapabilecekler. Basvuru sirasinda ögrenciler, sözel, esit agirlik ve sayisal olmak üzere istedikleri alanlari seçebilecek. Dersler Eylül ayinda baslayacak ve Haziran 2024’e kadar devam edecek. Ayrica, basvuru yapan ögrenciler için Eylül ayi basinda bir seviye belirleme sinavi gerçeklestirilecek. Seviye belirleme sinavi için gerekli bilgiler kayitli cep telefonu numaraniza SMS olarak gönderilecek.

Ücretsiz YKS hazirlik kurslarimizin egitimleri asagidaki sinava hazirlik merkezlerimizde verilecektir.

Hürriyet Sinava Hazirlik Merkezi: 0224 342 72 19

Naim Süleymanoglu Sinava Hazirlik Merkezi: 0224 220 91 91

Vakif Sinava Hazirlik Merkezi: 0224 716 22 87

Orhangazi Sinava Hazirlik Merkezi: 0224 573 90 67

Karacabey Sinava Hazirlik Merkezi: 0224 676 86 40

Mustafakemalpasa Sinava Hazirlik Merkezi: 0224 613 84 94
Kaynak: İHA