Selçuk'ta Yaz Okulu Kurslari Basliyor

Selçuk Belediyesi tarafindan yaz tatili sebebiyle düzenlenecek olan spor ve kültür kurslari ile çocuklar, verimli bir yaz tatili geçirecek. Ücretsiz olarak düzenlenecek yaz okulu kurslari için son basvuru tarihi ise 7 Temmuz 2023 olarak açiklandi.

Selçuk'ta Yaz Okulu Kurslari Basliyor
Yilin her döneminde kentte yasayan çocuklarin ve gençlerin kültür, sanat ve sporla iç içe olmasi için çalismalarini sürdüren Selçuk Belediyesi, okullarin tatile girmesi ile birçok farkli alanda yaz okulu kurslari açiyor. Futbol, voleybol, basketbol, bendir, gitar, çello, drama, piyano, keman, halk oyunlari, bateri, orf ritim, erbane ve resim dallarinda açilacak olan kurslar için basvurular, Prof. Dr. Ismail Aka Kütüphanesi ve Sosyal Etkinlik Merkezine yapilacak. Kültür kurslarina 7 yas ve üzeri çocuklarin basvuru yapabilecegi, futbol, voleybol ve basketbol kurslarina ise 7-14 yas arasi çocuklarin kayit yaptirabilecegi belirtildi.

Öte yandan belediye, kent genelinde yasayan çocuklarin kültür ve spor kurslarina katilimi içinde çalismalarini sürdürüyor. Prof. Dr. Ismail Aka Kütüphanesi ve Sosyal Etkinlik Merkezinde devam eden müzik kurslarinin yani sira, spor okullarina devam eden çocuklarin ulasimi, kentte faaliyet gösteren spor kulüplerinin ulasimlari ve malzeme teminleri de Selçuk Belediyesi tarafindan saglaniyor. Yaz okulu kurslarina dair daha detayli bilgi ve kayit için Prof. Dr. Ismail Aka Kütüphanesi ve Sosyal Etkinlik Merkezine ulasilabilecegi, 0232 892 17 20 numarali telefondan bilgi alinabilecegi aktarildi. Kurslar için son basvuru tarihi ise 7 Temmuz 2023 olarak açiklandi.
Kaynak: İHA