Merkezefendi'de Vergi Affi Basvurularinda Son Gün Uyarisi

Merkezefendi Belediyesi, 7440 Sayili Bazi Alacaklarin Yeniden Yapilandirilmasina Iliskin Kanun kapsaminda borç yapilandirma firsati basvurulari için son tarihin 3 Temmuz 2023 oldugunu açikladi.

Merkezefendi'de Vergi Affi Basvurularinda Son Gün Uyarisi


Merkezefendi Belediyesi’nde ‘7440 Sayili Bazi Alacaklarin Yeniden Yapilandirilmasina Iliskin Kanun’ kapsaminda borç yapilandirma firsati devam ediyor. Vergi affi firsatindan yararlanmak isteyen vatandaslarin, 3 Temmuz Pazartesi gününe kadar basvurularini gerçeklestirmesi gerekiyor. Yapilandirma çerçevesinde belediyeye borcu olan tüm kisi veya kuruluslarin yapacaklari pesin ödemelerde vergi, ceza ve harçlarin gecikme faizlerinin yüzde 90’i siliniyor.

Merkezefendi Belediyesi ana hizmet binasinda bulunan vezneler 26 Haziran Pazartesi tam gün, 27 Haziran Sali günü ise 13.00’e kadar hizmete açik olacak.

Basvurularda islak imza sarti

Borcu olan vatandaslar ve kuruluslar, kanun kapsaminda olan emlak vergisi, çevre temizlik vergisi, ilan reklam vergisi, eglence vergisi, idari para cezalari, imar para cezalari ve kira borçlarini Merkezefendi Belediyesi’nde yapilandirabilecek. Borcunu yapilandirmak isteyen vatandaslar www.merkezefendi.bel.tr internet adresinden ‘Ön basvuru’ yapabilecek. Vatandaslarin yapilandirma islemlerini tamamlayabilmesi için kanun geregi imzali basvuru dilekçelerini Merkezefendi Belediyesi Ana Hizmet Binasina ulastirmasi gerekiyor.
Kaynak: İHA