Kocasinan Belediyesi'ne Ait 21 Adet Tasinmaz Ihale Ile Satildi

Kocasinan Belediyesi tarafindan ilçenin farkli noktalarinda bulunan 16 adet villa arsasi ve 5 adet konut arsasi yüzde 25 pesin ve 12 ay taksit seçenegi imkâniyla satisa sunuldu. Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, baskanliginda Kocasinan Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçeklestirilen ihaleye yatirimcilar büyük ilgi gösterdi. Kocasinan’a yatirim yapan herkesin kazançli çiktigini belirten Baskan Çolakbayrakdar, hizmetlerle ilçe sakinlerinin refah düzeyinin ve yasam kalitesinin daha da artirilmasi için gayret ettiklerini söyledi.

Kocasinan Belediyesi'ne Ait 21 Adet Tasinmaz Ihale Ile Satildi
Açik ve kapali teklif usulü ihale ile satisa sunulan tasinmazlardan Erkilet Generalemir, Ertugrulgazi, Erkilet Zade, Beyazsehir ve Seker Mahallesi’nde bulunan villa ve konut arsalarindan 15 tanesi alici buldu. Erkilet Generalemir, Ertugrulgazi, Saraybosna, Osmangazi Mahallesi’nde bulunan 3’er adet villa ve konut arsasi ise iki hafta süreyle pazarliga birakildi.

Ilçede büyük bir degisim ve gelisim yasandigina dikkat çeken Baskan Çolakbayrakdar, Kocasinan’a yatirim yapan herkesin kazançli çiktigini ifade etti.

Yapilan yatirimlarla Kocasinan’in cazibesini, imajini ve prestijini artirmaya yönelik birçok önemli projeyi hayata geçirdiklerini belirten Baskan Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi olarak vatandasin huzurunu ve refah seviyesini yükseltmek için çalistiklarini vurgulayarak; “Bölgemizin ve sehrimizin kalkinmasi, Kocasinan’imizin daha da güzellesmesi için gayret gösteriyoruz. Ihalelerden elde ettigimiz gelir Kocasinan sakinlerinin yasam kalitesinin artmasina vesile olacaktir. Hem Kocasinan sakinlerine hem de tasinmazi alan vatandaslarimiza simdiden hayirli ugurlu olsun diyorum” seklinde konustu.

Kocasinan Belediyesi, ihalelerde toplam 70 Milyon 450 bin TL gelir elde etti.
Kaynak: İHA