Is Adamindan Köyündeki 350 Ögrenciye Karne Ve Bayram Hediyesi

Mus’un Malazgirtli ilçesi dogumlu olan ve Istanbul’da yasayan hayirsever is adami Metin Haymana, köyündeki ilk ve ortaokulu ögrencilerine karne ve bayram hediyesi olarak ayakkabi, kiyafet ve oyuncak dagitti.

Is Adamindan Köyündeki 350 Ögrenciye Karne Ve Bayram Hediyesi
Is adami Metin Haymana, kendi köyü olan Malazgirt ilçesine bagli Nurettin köyünde yasayan 350 ögrenciye karne ve bayram hediyesi dagitti.

Ata topraginda bulunmaktan son derece mutlu oldugunu ifade eden Metin Haymana, “Bugün ata baba topragindayiz. Çok heyecanliyiz, mutluyuz. Muhtarimizla birlikte akrabalarim ile birlikte çocuklarimiza, kardeslerimize karne ve bayram hediyesi dagittik. Bu heyecani hep birlikte yasadik. Ne kadar da gurbette olsak bir yanimiz siladadir. Sansim ve sirketimiz adina her zaman onlarin yanindayiz. Bu vesile ile ben tüm Islam aleminin bayramini tebrik ederim” dedi.

Is adami Haymana’ya tesekkür eden Nurettin Köyü Muhtari Erkan Dinçer ise “Sevgili hemsehrimiz çocuklarimizi sevindirdi, kendisine çok tesekkür ediyorum. Yaklasik 350 kisiye hediye dagitti.

Bu da doguda diger is insanlarina iyi bir örnek olsun. Onlarda kendi memleketlerinde bu güzellikler yapsinlar” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA