Buharkent'te Futbol Ve Voleybol Turnuvasi Yapilacak

Buharkent 17. Kültür Sanat ve Taze Incir Festivali için hazirliklar devam ederken, festival çerçevesinde futbol ve voleybol turnuvasi düzenlenecek.

Buharkent'te Futbol Ve Voleybol Turnuvasi Yapilacak


Aydin’in Buharkent ilçesinde bu yil 17’ncisi düzenlenecek olan Kültür Sanat ve Taze Incir Festivali için geri sayim basladi.

Aydin’in en iyi incirlerinin yetistigi ilçelerden olan Buharkent’te festival hazirliklari da araliksiz devam ederken, Buharkent Belediye Baskani Mehmet Erol, festival çerçevesinde futbol ve voleybol turnuvasi yapilacagini duyurdu.

Turnuvaya katilmak isteyen vatandaslara çagrida bulunan Baskan Erol, festival çerçevesindeki turnuvalara katilacaklarin 10 Temmuz Pazartesi gününe kadar Belediye Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü’ne müracaat etmeleri gerektigini belirtti.



Baskan Erol, konu ile ilgili sosyal medya üzerinden yaptigi açiklamada “Buharkent Belediyesi 17. Taze Incir Festivali çerçevesinde futbol ve voleybol turnuvasi yapilacaktir. Turnuvaya katilmak isteyen takimlarin Belediye Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügünden basvuru yapmasi gerekmektedir. Son basvuru tarihi 10 Temmuz 2023 olarak belirlenmistir” ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA