Nusaybin'de Suriye Sinirina Yakin Noktada Türk Bayragi Dikildi

Mardin’in Nusaybin Ilçe Kaymakami ve Belediye Baskan Vekili Ercan Kayabasi’nin talimatiyla ilçe merkezinde Suriye sinirina yakin yeni yapilan Sinir Park ve Mesire Alani’na büyük Türk bayragi dikildi.

Nusaybin'de Suriye Sinirina Yakin Noktada Türk Bayragi Dikildi
Nusaybin Belediyesinin kendi imkanlariyla yaklasik 30 dönüm alan üzerine insa ettigi Sinir Park ve Mesire Alani projesi sona erdi. Ilçe merkezinde vatandaslarin aileleriyle birlikte piknik yapabilecekleri ve rahat nefes alabilecekleri alanda peyzaj çalismalari ise devam ediyor.

Bölgede yapilan çalismalarda incelemelerde bulunan Kayabasi, alana büyük bir Türk bayragi asilmasi talimatini verdi. Bölgede çalisma yapan belediye ekipleri hem Nusaybin’den hem de Suriye’nin Haseke iline bagli Kamisli ilçesinden rahatlikla görülebilen Türk bayragi asildi.

Sosyal medya hesabindan paylasim yapan Kayabasi, "Sanli bayragimiz Nusaybin’imizin prestij alanlarindan olan Sinir Park Mesire Alani’na çok yakisti. Ay yildizli al bayragimizin altinda sinirin sifir noktasinda mirra içmeye bekliyoruz herkesi" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA