Kepez'de Anadolu'nun Renkleri Türkülerle Dile Geldi

Kepez Belediye Baskani Hakan Tütüncü, çogu emekli ve çalisan ögretmenlerden olusan Yedi Renk THM Korosu’nun konserini izledi. Baskan Tütüncü, Anadolu’nun bagrindan kopan türküleri dile getiren koro üyelerini tebrik etti.

Kepez'de Anadolu'nun Renkleri Türkülerle Dile Geldi
Yedi Renk THM Korosu, Yaza Merhaba Konseri verdi. Kepez Belediyesi’nin Erdem Beyazit Kültür Merkezi’nde düzenlenen Sef Mustafa Çiftçi yönetimindeki 38 üyeden olusan koronun essiz konseri büyük ilgi gördü. Yedi Renk THM Korosu, Yaza Merhaba Konserine Kepez Belediye Baskani Hakan Tütüncü, Kepez ilçe Milli Egitim Müdürlügü personelleri ve çok sayida müzik sever katildi.

Iki bölümden olusan konserde Tevekte Üzüm Kara, Uzun Ince Bir Yoldayim, Mecnun gibi Dolasirim Çöllerde, Geldim Su Alemi Islah Edeyim, Ayletmen Beni, Gerizler Basi gibi Anadolu’nun dört bir yöresini anlatan 20 türkü seslendirildi. Yaza Merhaba Konserine katilan Kepez Belediye Baskani Hakan Tütüncü, “Koromuzu bu güzel konserinden dolayi kutluyorum. Özellikle koronun emekli ya da çalisan ögretmenlerden ve diger üyelerinin de baska mesleklerin emeklilerinden olusmasi ayri bir güzellik Bugün bize türkülerle Anadolu’nun renklerini yasattilar. Yüreklerine, agizlarina saglik.” dedi.

Yedi Renk THM Korosu Sefi Mustafa Çiftçi ise maksatlarinin türküleri sevdirmek, gelecek nesillere aktarmak oldugunu söyledi.

Kaynak: İHA