Seyhan'da Kurban Satis Ve Kesim Yerleri Belirlendi

Adana Seyhan Belediyesi Kurban Bayrami gelenegini sürdürerek, bu yil da kesim hizmetini ücretsiz olarak verecek. Akif Kemal Akay baskanligindaki Seyhan Belediyesinin 11 ayri noktasinda gerçeklestirilecek kesim hizmeti uzman kasaplar tarafindan, veteriner hekimler ve saglik ekiplerinin gözetiminde gerçeklestirilecek.

Seyhan'da Kurban Satis Ve Kesim Yerleri Belirlendi
Seyhan Belediyesi Saglik Isleri Müdürlügü ekipleri, vatandaslarin kurban ibadetini saglikli, hijyenik sartlarda yerine getirebilmesi için hazirliklarini tamamladi. Saglik Isleri Müdürü Volkan Balliklioglu Seyhan sinirlari içerisinde 10 noktada kurban satis, 11 noktada da kurban kesim yerlerinin belirlendigini söyledi.



Belirlenen kurban satis yerlerinin, Gülbahçesi Mahallesi’nde kapali semt pazari yani-futbol sahasi, Emek Mahallesi kapali semt pazari yani Fatih Mahallesi itfaiye arkasi, Yesilyurt Mahallesi Mavi Bulvar, 70595 sokak, 2000 Evler Mahallesi Gülen Özkan Cami karsisi, Gürselpasa Mahallesi Mehmet Zaid Kotku Imam Hatip Ortaokulu yani, Bahçesehir Mahallesi Seyhan Belediyesi Spor Kompleksi yani, Fevzipasa - Aydinlar Mahallesi 49131 - 49071 sokak park alani, Yesiloba Mahallesi kapali semt pazari yani, Sakarya Mahallesi muhtarlik arkasi oldugu bildirildi.

Kurban kesim hizmetinin bu yil da dini kurallara uygun bir sekilde ve ücretsiz olarak verilecegini aktaran Balliklioglu, “Belirlenen 11 kesim noktasinda ihtiyaci karsilayacak kadar din görevlisi, kasap, veteriner hekim ve saglik ekibimiz görev yapacak. Kurban kesimi sirasinda bekleyen yurttaslarimiza da her yil oldugu gibi içecek ikramlarimiz olacak. Yurttaslarimiz belediyemizin kurban kesim yerlerinde gönül rahatligiyla kurbanlarini ücretsiz olarak yaptirabilir” dedi.

Kaynak: İHA