Baskomser Nevzat Kusadasi'nda

Kusadasi Belediyesi tarafindan aslina uygun olarak yenilenip, kente kazandirilan Çalikusu Kültür Evi, polisiye romanin usta kalemi yazar Ahmet Ümit’i agirladi. Düzenlenen imza gününde en sevilen kitaplarini hayranlari için imzalayan Ahmet Ümit, iki gün boyunca Kusadasi’nda kalacak.

Baskomser Nevzat Kusadasi'nda
Tarihi Kusadasi evlerinin bulundugu Yildirim Caddesi’ndeki Çalikusu Kültür Evi edebiyat dünyasinin önemli isimlerini misafir etmeye devam ediyor. Bu kapsamda Çalikusu Kültür Evi’nin konugu, yazdigi sürükleyici polisiye romanlarla adindan sikça söz ettiren, yüz binlerce kisi tarafindan okunan Türk edebiyatinin en sevilen yazarlarindan Ahmet Ümit oldu. Etkinlikte, Ahmet Ümit 20’den fazla dile çevrilen ’Baskomser Nevzat’ ile ’Istanbul Hatirasi’, Kirlangiç Çigligi’ ve ’Bir Ask Masali’ gibi sevilen kitaplarini okuyuculari için imzaladi. Ahmet Ümit, iki gün boyunca Efe Suphi Yazar Konukevi’nde kalacak. Sevilen yazar bugün saat 16:00’da ise Ada Modern Sanat Galerisi’nde düzenlenecek söyleside okurlariyla tekrar bir araya gelecek.

Kusadasi’nda okurlariyla bulustugu için çok mutlu oldugunu belirten Ahmet Ümit, ’Kusadasi Belediyesi, Çalikusu Kültür Evi ile Efe Suphi Yazar Konukevi’nde yazarlar için çok güzel bir atmosfer olusturmus. Emegi geçen herkese tesekkür ederim" diye konustu.

Kaynak: İHA