ATV Ile Otomobil Çarpisti, Mahalle Karanliga Büründü

Antalya’nin Manavgat ilçesinde ATV ile otomobilin çarpismasi sonucu meydana gelen kazada ATV sürücüsü yaralandi. Otomobilin kaldirimdaki elektrik bakslarini yikmasi nedeniyle Persembe Pazari ve çevresinde bir süre elektrik kesintisi yasandi. Kazanin meydana geldigi kavsakta bulunan nöbetçi eczanede elektrik kesintisi nedeniyle müsterilere ilaç satisi yapilamadi.

ATV Ile Otomobil Çarpisti, Mahalle Karanliga Büründü
Kaza, Asagi Hisar Mahallesi Gülveren Caddesi’nde yasandi. Edinilen bilgiye göre, Persembe Pazari istikametinden Antalya Caddesi istikametine gitmekte olan Halil T.’nin kullandigi 33 HT 710 plakali otomobil ile Mithatpasa Caddesi Demokrasi Bulvari istikametine gitmekte olan Sevket G.’nin kullandigi 07 BIE 227 plakali ATV çarpisti. Kazada yaralanan ATV sürücüsü, 112 saglik ekibinin olay yerindeki müdahalesinin ardindan ambulansla hastaneye kaldirildi.

Mahalle karanliga büründü

Kaza yapan otomobilin kaldirimdaki elektrik bakslarini devirmesi nedeniyle Persembe Pazari ve çevresinde bulunan sokaklar uzun süre karanliga gömüldü. Otomobilin kaldirilmasi, görevlilerin baksi tamir etmelerinin ardindan mahalleye tekrar elektrik verildi.

Kazanin meydana geldigi yerin yakininda bulunan ve nöbetçi oldugu belirlenen eczane, elektrik kesintisi nedeniyle islem yapamadigi için ilaç satisi yapamadi. Kaza ani ise güvenlik kamerasina yansidi.
Kaynak: İHA