Altunkaya'ya Ihracatin Sampiyonu Ödülü

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in katilimiyla Istanbul’da Türkiye Ihracatçilar Meclisi 30. Olagan Genel Kurulu ve Ihracatin Sampiyonlari Ödül Töreni gerçeklestirildi. Törende Altunkaya Ins. Nak. Gida Tic. A.S. Yönetim Kurulu Baskani Mahsum Altunkaya’ya; Tarim ve Orman Bakani Ibrahim Yumakli tarafindan Meyve Sebze Mamulleri Türkiye ihracat Sampiyonu Ödülü verildi. Gerçeklestirdigi ihracatla ülke ekonomisine büyük katkilar saglayan Altunkaya’yi kutlayan Cumhurbaskani Erdogan basarilar diledi.

Altunkaya'ya Ihracatin Sampiyonu Ödülü


Gaziantep ve ülke ekonomisine yön veren kuruluslar arasinda yer alan Altunkaya Grup, farkli sektörlerdeki basarilari ile ülkemizin yüzünü agartiyor. Altunkaya Grup, Türkiye’nin meyve ve sebze mamulleri ihracatinda bir kez daha sampiyon olarak önemli bir basariya imza atti. Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, sektör sampiyonlugu ödülünü alan Altunkaya Grup Yönetim Kurulu Baskani Mahsum Altunkaya’yi kutlarken sektörle ilgili bilgiler aldi. Türkiye Ihracatçilar Meclisi 30. Olagan Genel Kurulu ve Ihracatin Sampiyonlari Ödül Töreni Istanbul’da düzenlenen görkemli bir törenle gerçeklestirildi.

Törene katilan Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in yani sira yeni kabine üyesi birçok bakanda katildi.

Yogun katilimin saglandigi törende Yas Meyve ve Sebze Sektör Sampiyonu olan Altunkaya Sirketler Grubu Baskani Mahsum Altunkaya ödülünü Tarim ve Orman Bakani Ibrahim Yumakli’dan aldi. Tören sonrasi Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’la bir araya gelen Mahsum Altunkaya Cumhurbaskani Erdogan’a ihracat ve sekörle ilgili bilgiler vererek gündemi degerlendirdi. Türkiye’nin önemli bir ihracat üssü haline geldigini ifade eden Altunkaya Sirketler Grubu Yönetim Kurulu Baskani Mahsum Altunkaya “Türkiye sahip oldugu degerler ve dinamiklerle bugün bir çok sektördü dünyanin tamamina yakin ülkelere ihracat gerçeklestiren ihracatçi bir ülke konumundadir. Bu yilda bizler yas meyve ve sebze ihracati sektöründe Türkiye sampiyonu olmayi basardik. Törende Sayin Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’la görüsme ve gündemi degerlendirme sansimiz oldu. Önümüzdeki süreçte ihracatimizi arttirmak ve ülke ekonomisine daha yüksek katma degerler kazandirmak için üzerimize düsenleri yapmaya devam edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA