Pursaklar Sirkeli Mahalle Konagi Hizmete Açildi

7’den 70’e her vatandasin hayatina dokunan sosyal ve kültürel projeleri tek tek hayata geçiren Ankara Pursaklar Belediye Baskani Ertugrul Çetin, Sirkeli Mahalle Konagini hizmete açti.

Pursaklar Sirkeli Mahalle Konagi Hizmete Açildi
Geçen aylarda 6 Millet Kiraathanesi, Dede torun Evlerini ve Yeni Hanim Evlerini insaa ederek ilçe halkinin hizmetine sunan Pursaklar Belediyesi, gençlerin sessiz, sakin bir ortamda ders çalisabilecegi ve kitap okuyabilecegi Millet Kiraathanesi, kadinlarin yeni beceriler kazanacagi Hanim Evi, büyüklerin huzurla vakit geçirebilecegi Dede-Torun Evini içinde barindiran Mahalle Konagi Sirkeli Mahalle sakinlerinin hizmetine açti.

Ilk hizmet gününde vatandaslarin yogun ilgi gösterdigi Mahalle Konaginda, Sirkeli halki ile bulasan Belediye Baskani Ertugrul Çetin, hemsehrileri ile sohbet ederken, çocuklara karne hediyelerini vererek, pamuk sekeri ve dondurma ikram etti.

“Sirkeli Mahallemizin sosyal ve kültürel yasamlarina katki saglayacak olan Sirkeli Mahalle Konagini, hemsehrilerimizin hizmetine sunduk’’

Sirkeli Mahallesine deger katacak olan Mahalle Konagini hizmete açtiklarini ifade eden Baskan Ertugrul Çetin; ‘‘Sirkeli Mahallemizin sosyal ve kültürel yasamlarina katki saglayacak olan Sirkeli Mahalle Konagini, hemsehrilerimizin hizmetine sunduk. Hanimlarimizin rahatça kullanabilecegi, beylerimizin hos sohbetler esliginde çay içebilecegi, çocuklarimizin ders çalisip kitap okuyabilecegi, güzel anilar biriktirilen bir mekan olsun. Yeni Mahalle Konagimizin vatandaslarimiza hayirli olmasini temenni ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA