Avcilar'da Husumetlisi Oldugu Ileri Sürülen Genci Kursun Yagmuruna Tuttu

Avcilar’da bir sahis, husumetlisi oldugu ileri sürülen genci kursun yagmuruna tuttu. Polis ekipleri kaçan süpheliyi yakalamak için çalisma baslatirken, 27 yasindaki genç kursunlarin isabeti sonucu gögsünden ve kafasindan agir yaralandi.

Olay, saat 19.00 siralarinda Avcilar Tahtakale Mahallesi Ispartakule Bulvari üzerinde meydana geldi. Iddiaya göre Sidar Can (27) isimli genç, 34 ESH 807 plakali hafif ticari araci ile seyir halindeyken, husumetlisi oldugu ileri sürülen bir sahis otomobiliyle yanina yanasti. Ikili arasinda çikan tartisma sonrasi süpheli sahis, Sidar Can’i kursun yagmuruna tuttu. Kursunlarin hedefi olan Can, kafasindan ve gögsünden yaralandi. Süpheli araciyla olay yerinden uzaklasirken, ihbar üzerine olay yerine polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Ilk müdahalenin ardindan agir yarali Can, ambulans ile hastaneye kaldirildi. Polis ekipleri, caddeye serit çekerek güvenlik önlemi aldi. Olay yeri inceleme ekipleri ise çalisma yapti. Emniyet seridi ile trafige kapatilan yol, incelemenin bitmesinin ardindan tekrar trafige açildi.

Olayla ilgili konusan vatandas Sinan Altiner, "Buradan geçtigim sirada sagda polis araçlari, ambulanslar geliyordu. Bir aracin arka caminda kursun izleri vardi. Polis ekipleri yolu kesmislerdi. Bir insan yerde yatiyordu. Buradan kaldirilmadan önce ölmemisti. Ambulansa götürdüklerinde canliydi diye duydum. Nasil bu kadar kolay bir insan öldürülüyor? Allah sonumuzu hayretsin" dedi.

Kaynak: İHA