Izmir'de Devleti Milyarlarca Lira Zarar Sokan Naylon Faturaci Yakalandi
Firmalara naylon fatura düzenleyerek devleti milyarlarca lira zarara sokan naylon faturacinin ofisine operasyon yapildi. Süpheli kiskivrak yakalanip gözaltina alinirken adreste yapilan aramada 1 milyar liralik sahte fatura ele geçirildi.

Izmir Il Emniyet Müdürlügü Mali Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü ekipleri, Konak ilçesinde bir ofis tutan kisinin naylon fatura düzenleyerek devleti milyarlarca lira zarara ugrattigini tespit etti. Süpheli A.D.’nin vergi suçundan birçok aranmasi oldugu da belirlendi. Uzun süren teknik ve fiziki takibin ardindan harekete geçen polis ekipleri adrese operasyon düzenledi.
Adreste yapilan aramada, 10 adet dolu senet ve 3 adet çek, 3 adet satis sözlesmesi, 2 adet bilgisayar, 2 adet pos cihazi, 17 adet kase ( 13 farkli firmaya ait ), 16 klasör farkli sirketlere ait kurulus belgeleri, vekaletnameler ve imza sirküleri, farkli sahislara ait çok sayida vekaletname, zarflar içerisinde çok sayida farkli firmalara kesilmis ve kargolanmaya hazir, yaklasik degerleri 1 Milyar lira olan faturalar ele geçirildi.
Olay ile ilgili süpheli A.D. gözaltina alinirken süphelinin emniyetteki islemlerinin sürdügü ögrenildi.
