Pendik'te Sokak Ortasinda Biçakli Cinayet Kamerada

Pendik’te evinin önündeki sokakta yürüyen vatandas, arkasindan gelen sahis tarafindan biçakli saldiriya ugradi. Kanlar içerisinde yerde kalan vatandas hayatini kaybetti. Yasanan o anlar güvenlik kamerasina yansidi.

Pendik'te Sokak Ortasinda Biçakli Cinayet Kamerada


Olay, Pendik’te Çamçesme Mahallesi’nde dün saat 17.00 siralarinda yasandi. Iddiaya göre Ömer Coskun isimli vatandas, evinin önünde kimligi henüz belirsiz bir kisinin biçakli saldirisina ugradi. Ömer Coskun’u kalbinden ve bacagindan yaralayan saldirgan olay yerinden kaçti. Ihbar üzerine olay yerine polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Ilk müdahalesi olay yerinde yapilan agir yarali Ömer Coskun kaldirildigi hastanede yapilan müdahalelere ragmen hayatini kaybetti. Polis ekipleri ise olayin yasandigi çevrede uzun süre inceleme yapti.

Sesleri duyup disariya çikan mahalle sakini Yasar Balci, “Bahçede oturuyorduk. Pat diye bir ses duyduk. Sonra bagirma sesi duyduk. Birkaç kisi yürümeye baslayinca olay var diyerek gittik baktik. Adam kanlar içinde yerde yatiyordu. Kalbinden ve ayagindan biçaklanmis. Arkadaslar pansuman yapti. Ambulans arandi. Orada ilk müdahale yapildi ama agirdi. Belki de olay yerinde hayatini kaybetmis olabilir. Sahis kaçmis, yüz yüze gelmis bir bayanla, çok korktuk dedi.

Eskalini polise verdi” dedi.

Polis saldirgani yakalamak için çalisma baslatti.

Biçakli saldiri kamerada

Biçakli saldirganin sokak ortasinda vatandasi biçakladigi anlar güvenlik kameralarina yansidi. Görüntülerde, bir kisinin eli belinde kosarak sokaga girdigi, daha sonrasinda Ömer Coskun’un yere düstügü görülüyor. Ardindan saldirganin olay yerinden kaçtigi görülüyor.
Kaynak: İHA