Çalisanlara Özel 24 Saat Kardiyoloji Poliklinigi Hizmette

Izmir Ekonomi Üniversitesi Medical Point Hastanesi Kardiyoloji Bölümü, gece poliklinigini hayata geçirdi. 24 saat uzman kardiyologun hazir bulundugu hastanede acil vakalara aninda müdahale edilebilecek.

Çalisanlara Özel 24 Saat Kardiyoloji Poliklinigi Hizmette
Yogun is temposu nedeniyle mesai saatleri içinde randevu alamayan çalisanlara özel olarak Izmir Ekonomi Üniversitesi Medical Point Hastanesi yeni bir uygulama baslatti. Kardiyoloji bölümü, hafta içi aksam saat 20.30’a kadar, cumartesi günleri ise saat 13.00 ile 17.00 arasinda alaninda uzman hekimlerle poliklinik hizmeti verecek. Hastanede poliklinik hizmetinin disinda acil vakalar için 24 saat boyunca bir kardiyoloji uzmani görev yapacak. Aksam poliklinigi hakkinda bilgi veren kardiyoloji bölümünden Doç. Dr. Cihan Altin, “Günümüzde yogun is temposundaki birçok kisi saglik hizmetlerine erisim konusunda sikintilar yasayabiliyor. Bizler, Medical Point Hastanesi Kardiyoloji Bölümü olarak bu problemi ortadan kaldirmak amaciyla yenilikçi bir adim atarak gün içerisinde zaman bulamayan hastalarimiza özel aksam kardiyoloji poliklinigini açmaya karar verdik. Gece yarisi kalp krizi geçiren ya da kalbiyle ilgili rahatsizlik yasayanlar için kardiyoloji doktorumuz 24 saat boyunca hastanemizde bulunacak” dedi.



Rapor ve reçete verilebilecek

Kalp ve damar sagligi konusunda uzmanlasmis, deneyimli bir ekibe sahip olduklarini belirten Altin, “Sundugumuz bu hizmet ile artik çalisan hastalarimiz islerinden sonra rahatlikla kardiyoloji muayenesi olabilirken elektrokardiyografi, ekokardiyografi, tansiyon ve ritim holterleri, koroner BT anjiyografi (sanal anjiyo), koroner anjiyografiyi gibi hizmetlerden faydalanabilecek. Ayrica ilaç raporu çikartma ve reçete yazdirma islemleri de yapilabilecek” diye konustu.



24 saat kalp sagligi hizmeti

Hastanede poliklinik hizmetinin disinda acil durumlar için 24 saat boyunca bir kardiyoloji uzmaninin da bulundugunu söyleyen Altin, anjiyo ve acil müdahalelerin gece gündüz fark etmeksizin yapilabildigini söyledi.

Altin, “Hiç arzu etmeyiz ancak, gece yarisi kalp rahatsizligi yasayanlar için Izmir’de 24 saat uzman kardiyolog bulunan tek özel hastaneyiz. Hastanemiz kalp krizi veya diger kritik kalp rahatsizliklari belirtileri gösteren hastalar için tam donanimli bir sekilde erisilebilir olacak. Acil kalp rahatsizliklarinda zaman faktörü hayati önem tasimaktadir. Hastanemizde 24 saat kardiyoloji hekiminin bulunmasi, bypass, anjiyo gibi acil tedavi seçeneklerinin de uygulanmasini saglayacak. Kalp rahatsizliklari ciddi birer saglik sorunu oldugundan, hastalarin sürekli gözetim altinda olmasi önemlidir” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA