Baskan Erdogan'dan Sel Bölgesindeki Üyelerine Geçmis Olsun Ziyareti

Denizli Ticaret Odasi (DTO) Baskani Ugur Erdogan, sel felaketinden etkilenen üyelerini isletmelerinde ziyaret ederek geçmis olsun dileklerini iletti. Zararlari ve yasadiklari sikinti hakkinda detayli bilgi aldi; bundan sonra benzer durumlar yasanmamasi adina gereken tedbirler için ilgili makamlarla görüseceklerini söyledi.

Baskan Erdogan'dan Sel Bölgesindeki Üyelerine Geçmis Olsun Ziyareti


DTO Yönetim Kurulu Baskani Ugur Erdogan, beraberinde yönetim kurulu üyeleri Ali Tasevli, Yavuz Aki ve DTO Genel Sekreteri Ali Riza Tekin ile son yagislarda ortaya çikan su baskininda zarar gören is yerlerine gitti. Üyelerine geçmis olsun dileklerini iletip selden nasil ve ne derecede etkilendikleriyle ilgili detayli bilgi aldi. Sümer Mahallesi’ndeki esnaf ve üyeleriyle görüsen Baskan Erdogan’a, Mahalle Muhtari Turgay Dedek de eslik etti. DTO Baskani Ugur Erdogan, Sümer Mahalle Muhtari Turgay Dedek ile de bir araya geldi; bugüne kadar yapilanlar hakkinda bilgi aldi, öncelikli ihtiyaçlarini degerlendirdi. Ev sahipliginden dolayi tesekkür edip görevinde basarilar diledi. Baskan Erdogan ayrica bazi Denizli Ticaret Odasi üyesi firma sahipleriyle isleri ve sektörleriyle ilgili istisarede bulundu. Sektörlerindeki hizmetleriyle sehir ekonomisine sagladiklari katki nedeniyle tesekkür edip, hayirli isler diledi.

Baskan Erdogan: “Üyelerimizin zor günlerinde de yanindayiz”

Ziyaretlerinin sonrasinda kisa bir degerlendirmede bulunan Baskan Erdogan, üyelerinin her sartta yanlarinda olduklarinin altini çizdi; “Iyi günde oldugu gibi zor zamanlarinda da üyelerimizin yanindayiz. Selden zarar gören firmalarimiza gittik. Felaketten nasil ve ne derecede etkilendikleriyle ilgili detayli bilgi aldik. Isletmelerini bizzat gezerek son durumlarini yerinde gördük; istek ve önerileriyle ilgili notlarimizi aldik. Yerel yönetimler ve kamu kurum kuruluslarinin temsilcileriyle bunlari paylasip zararlarinin telafi edilebilmesi için gereken destegin verilmesini isteyecegiz. Her daim üyelerimizin yanlarindayiz ve dertlerine derman olmak için var gücümüzle çalisiyoruz” dedi.

Kaynak: İHA