Kanal Tokat Ve Osmanli Kayiklari Yogun Ilgi Görüyor

Tokat il merkezinde bulunan Kanal Tokat projesi ve Osmanli kayiklari vatandaslar tarafindan yogun ilgi görüyor.

Kanal Tokat Ve Osmanli Kayiklari Yogun Ilgi Görüyor
Tokat’in sehir merkezinden geçen Kanal Tokat projesi havalarin isinmasiyla vatandaslarin yogun ilgisini görüyor. Yesilirmak üzerine yapilan proje vatandaslar için sosyal aktivitenin merkezi halinde bulunuyor. Yürüyüs, gezi ve Osmanli kayiklariyla irmak üzerinde gezinti aktiviteleriyle vatandaslarin ilgisini çeken Kanal Tokat, turizm içinde potansiyel barindiriyor. 10 milyon 540 bin lira degerindeki ’Kanal Tokat’ projesi, denize kiyisi olmayan kentte vatandaslar için rahat nefes alani olusturuyor.

"Burada çok geziyoruz"

Kanal kenarinda gezintiye çikmayi sevdigini belirten Nursena Dündar, "Kanal Tokat çevresinde yürüyüs yapiyoruz. Tokat’ta ilk yilim üniversite ögrencisiyim, burada çok geziyoruz. Tokat’ta deniz yok ancak, irmak onun telafisi oluyor" dedi.



"Burasi için küçük Venedik diyebiliriz"

Kanal Tokat’i begendigini belirten Cansu karatas, "Tokat’ta irmak kenarinda oturmayi seviyoruz, burasi sakin oluyor. Burada güzel vakitler geçiriyoruz. Aslen Adiyaman’da yasiyorum, orada böyle bir irmak yok. O yüzden burayi çok seviyorum. Burayi çok begeniyorum, kayiklar da yüzüyor, burasi için küçük Venedik diyebiliriz" seklinde konustu.

Kaynak: İHA