Ilkokul Ögrencileri Polis Agabeyleriyle Çevreyi Temizledi

Erzincan’in Otlukbeli ilçesinde polisler ile ilkokul ögrencileri birlikte çevre temizligi yaparak farkindalik olusturdu.

Ilkokul Ögrencileri Polis Agabeyleriyle Çevreyi Temizledi
Erzincan Il Emniyet Müdürlügü Toplum Destekli Polislik Sube Müdürlügü ve Otlukbeli Ilçe Emniyet Amirligi ile beraber Otlukbeli Zafer Ilkokulunda ögrencilere çevreyi sevdirmek ve farkindalik olusturmak için çevre temizligi yapildi.

Konu ile alakali sosyal medya üzerinden yapilan açiklamada, “Temiz ve saglikli bir çevrede yasamak yasam kalitesini artiracaktir. Bu konuda herkesin üzerine düsen görevi yapmasi gerekir. Dogal kaynaklarin ihtiyatli ve dengeli kullanimi gelecek kusaklari güvence altina alacaktir. Dünya çevre temizlik günü çerçevesinde kamuya açik ortamlarda kirliligi önlemek, atiklari yeniden degerlendirerek ekonomiye katkida bulunmak, içme ve kullanma suyunda temizlik ile hijyeni saglamak, solunan hava kalitesinin iyilestirilmesi gibi noktalara dikkat etmek gerekir.

5-11 Haziran Çevre Koruma Haftasi münasebetiyle Toplum Destekli Polislik Sube Müdürlügü ve Otlukbeli Ilçe Emniyet Amirligi ile müstereken Otlukbeli Ilçesi Zafer Ilkokulunda ögrencilerimizle çevre suurunu artirmak için çevre temizligi yapildi” denildi.
Kaynak: İHA