Gaziosmanpasa'da Gasp Dehseti Açiklamasi Suriyeli Is Adamini Basindan Vurdu

Istanbul Gaziosmanpasa’da Suriyeli is adami, kendisini kovalayan bir gaspçi tarafindan basindan vuruldu. Akaryakit istasyonunun içinde yasanan dehset anlari güvenlik kameralarina yansidi.

Gaziosmanpasa'da Gasp Dehseti Açiklamasi Suriyeli Is Adamini Basindan Vurdu
Olay, 7 Haziran Çarsamba günü Gaziosmanpasa Karayollari Mahallesi’nde bulunan bir akaryakit istasyonunda gece saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 50 yasindaki Suriyeli is adami Halit Salah, gezmek için Hatay’dan Istanbul’a gelmisti. Gaziosmanpasa’da yolda yürürken bir süpheli önünü kesti ve üstündeki paralari vermesini istedi. Salah, yasanan itismenin ardindan gaspçidan kaçarak bir akaryakit istasyonuna sigindi.

Suriyeli is adamini basindan vurdu

Salah’in pesinden gelen gaspçi, tabancasini arka arkaya atesledi. Silahtan çikan kursunlar Salah’in basina isabet etti. Salah, yasanan olayda agir yaralanirken gaspçi bir motosiklete binerek olay yerinden uzaklasti.

Ifadesinde ‘yan baktigi için ates ettim’ dedi

Ihbar üzerine Gaziosmanpasa Asayis Büro Amirligi ekipleri harekete geçti. Olay yerinde inceleme yapan ekipler, güvenlik kameralarini tek tek izledi. Kisa sürede kimligi belirlenen süpheli kiskivrak yakalandi. Süpheli ifadesinde, Suriyeli is adaminin yan baktigini ve kendisini korumak için ates ettigini söyledi.

Süpheli, emniyetteki islemlerin ardindan çikarildigi adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA