DTSO Yeni Hizmet Binasi Için Süreç Hizlaniyor

Düzce Ticaret ve Sanayi Odasi (DTSO) tarafindan yapilmasi gündemde olan yeni hizmet binasi için kurulan yeni hizmet binasi insaat komisyonu toplandi.

DTSO Yeni Hizmet Binasi Için Süreç Hizlaniyor
Toplantida; DTSO Yönetim Kurulu Baskan Yardimcisi Ibrahim Canpolat, Meclis Üyeleri Emre Durmazoglu, Ishak Sengüloglu, Metin Sisman, 2. Meslek Komitesi Baskani Erdem Akalin ile Düzce Il Özel Idaresi Köylere Hizmet Götürme Birligi Müdürü Osman Yel hazir bulundular.

Komisyona projenin son durumu hakkinda bilgiler veren Ibrahim Canpolat, “Düzce’nin simgesi olacak, üyelerimizin hizmetlerini daha ferah daha rahat alabilecekleri modern ve islevsel bir hizmet binasi yapmak için yola çiktik. Yönetim Kurulu Baskanimiz Erdogan Biyik’in ve yönetimimizin bu dönemdeki en önemli amaçlarindan biri bu projeyi ilimize kazandirmak. Her asamada baskanimizla istisare halinde ilerliyoruz. Mimari proje kisimlarini tamamladik. Ihale asamasina kadar geldik. Komisyonumuzla birlikte insallah ihale asamasini gerçeklestirip ilimize ve üyelerimize bu projeyi kazandirmak istiyoruz” ifadelerini kullandi.

Yapilacak olan ihale usul ve esaslari konusunda yapilan görüsmelerin ardindan toplanti sona erdi.
Kaynak: İHA