Baskan Karalar Açiklamasi 'Yalan Haber Için Özür Bekliyorum'

Adana Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar, bir partiliyi kürsüye çikarip tokatladigi iddia edilen görüntülerle ilgili, "Yalani paylasan bütün haber siteleri, bu videoyu yayinlayip benden özür dilemek zorunda" dedi.

Baskan Karalar Açiklamasi 'Yalan Haber Için Özür Bekliyorum'
Adana Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar’in, sandik görevlileri ile bulustugu toplantida bir partiliyi “Gel buraya” diyerek kürsüye çagirip tokatladigi iddia edildigi görüntü sosyal medyada gündem oldu.

Karalar açikladi

Karalar, konuyla ilgili sosyal medya hesabindan paylasimda bulunarak görüntüleri iftira ve montaj olarak degerlendirdi. Tokatladigi iddia edilen kisinin 45 yillik dostu oldugunu belirten Karalar, “Iftira çok asagilik bir seydir. Atanlar gün yüzü görmesin. Ama kalbim temiz. Bu olayi baska bir açidan montajlayip, Zeydan Karalar yasli partiliyi dövdü diye servis edenler, siz aslini biliyorsunuz ama bilmeyenler izlesin. Bu videoyu bizden habersiz bir kardesimiz çekmis. Dövdü dedikleri adam benim 45 yillik yol arkadasim. Ben ona demokratik hakkini kullansin diye kürsümü verdim. Simdi bu haysiyetsiz yalani paylasan bütün haber siteleri, bu videoyu yayinlayip benden özür dilemek zorunda. Bunu yapmayan herkes ahlaksiz ve kötü niyetlidir. Ben belediye baskaniyim diye sürekli bu iftiralari kaldirmak zorunda degilim. Ben de insanim. Dürüst olun, insan olun, delikanli olun” açiklamasini yapti.
Kaynak: İHA