ZBEÜ, TP-OTC Is Birligiyle Yeni Bir Laboratuvari Hizmete Açti

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi ve TP-OTC is birligi kapsaminda Çaycuma Meslek Yüksekokulu, son teknoloji cihazlar ile donatilmis yeni bir laboratuvari daha bünyesine kazandirdi.

ZBEÜ, TP-OTC Is Birligiyle Yeni Bir Laboratuvari Hizmete Açti
ÇMYO Açik Deniz Teknolojileri Merkezi’ne TP-OTC is ortagi Schlumberger (SLB) firmasi sponsorlugunda kurulan Sondaj Akiskanlari Laboratuvari, dün Rektör Yardimcisi Prof. Dr. S. Hakan Kutoglu, TP- OTC Genel Müdür Yardimcisi Habil Öztürk, SLB Avrupa Tedarik Zinciri Müdürü Janaina Ruas, SLB Türkiye Ülke Müdürü Metin Talat Güleryüzlü, SLB MI Swacco Çamur Birimi Bas Mühendisi Mutlu Taç, ZBEÜ Enerji Uygulama ve Arastirma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Ahmet Özarslan, TP-OTC Mühendisleri, ÇMYO Yönetimi ve akademik personeli ile Açik Deniz Sondaj Teknolojileri Programi ve Açik Deniz Tabani Uygulamalari Programi ögrencilerinin katilimiyla gerçeklesen törenle hizmete açildi.

SLB Yetkililerinin sunumlari ile saat 13:30’da baslayan program, Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Senol Hakan Kutoglu’nun SLB Avrupa Tedarik Zinciri Müdürü Janaina Ruas’a, TP- OTC Genel Müdür Yardimcisi Habil Öztürk’ün SLB Türkiye Ülke Müdürü Metin Talat Güleryüzlü’ ye plaket takdimleri ve konusmalari ile devam etti. Ardindan laboratuvarlar gezilerek konuklara ilgili programlar ve altyapi çalismalari hakkinda bilgilendirme yapildi. Akabinde SLB firmasi sponsorlugunda kurulan Sondaj Akiskanlari Laboratuvari kurdele kesilerek kullanima açildi.

Tören, konuklara ikram ve ögrencilerle sohbet bölümü ile devam edip aile fotografi çekiminin ardindan sona erdi.
Kaynak: İHA