Yerde Aci Içinde Kivranirken Annesine Haber Vermeyi Ihmal Etmedi

Antalya’nin Manavgat ilçesinde yaya geçidinden U dönüsü yapmak isteyen motosiklet, otomobilin altinda kaldi. 16 yasindaki motosiklet sürücüsü ve motosiklette yolcu olarak bulunan arkadasi yola savrularak yaralandi. Yaralanarak yerde aci içerisinde kivranan Bora A. isimli genç, cep telefonuyla annesini arayarak kaza yaptiklarini ve yaralandigini söyledi.

Yerde Aci Içinde Kivranirken Annesine Haber Vermeyi Ihmal Etmedi
Kaza; Eski Hisar Mahallesi 9226 Sokak’ta yasandi. Edinilen bilgiye göre, Herdford Caddesi istikametine seyir halindeki Algin Berk Baydar’in kullandigi plakasiz motosiklete, U dönüsü yapmak için yolun sagindan sol taraftaki yaya geçidine döndügü sirada, ayni istikamette gitmekte olan Ibrahim Avcu’nun kullandigi 07 JY 195 plakali otomobil çarpti. Otomobilin altinda kalan motosikleti kullanan Algin B.B. ve motosiklette yolcu olarak bulunan Bora A., çarpma sirasinda yola düserek otomobilin altinda kalmaktan son anda kurtuldu. Yaralanan 2 kisi, 112 saglik ekibinin olay yerindeki müdahalesinin ardindan ambulansla hastaneye kaldirildi.

Annesini aradi

Kazada savrularak yere düsen ve motosiklette yolcu olarak bulunan Bora A. yaralanarak yerde aci içerisinde kivranirken cep telefonuyla annesini arayarak kaza yaptiklarini ve yaralandigini söyledi.

Motosiklet sürücüsü Algin B.B., Herdford Caddesi istikametine giderken çevre yoluna çikmaya karar verdiklerini belirterek, “Aniden yaya geçidinden geçip geri dönerek çevre yoluna çikmak istedim. Dönerken arkama dikkat etmedim. Sol aynam olmadigi için otomobili görmeden döndüm ve kaza meydana geldi” dedi.

Kaynak: İHA