Otomobilin Motoruna Giren Yavru Kedi Için Seferber Oldular

Sakarya’nin Akyazi ilçesinde otomobilin motor kisminda giren yavru kedi ekipleri seferber etti. Yavru kedi, itfaiye ekiplerince bulundugu yerden kurtarildi.

Otomobilin Motoruna Giren Yavru Kedi Için Seferber Oldular
Akyazi ilçesi Gazi Süleyman Pasa Mahallesi Ada Caddesi üzerinde otomobili ile seyir halinde olan Süleyman Dere yolda gördügü yavru kediyi ezmemek için durdu. Bu esnada bir vatandas yolun ortasinda duran yavru kediyi almak istedi. Ürkerek hareketlenen kedi, Süleyman Dere kontrolündeki 34 FJD 826 plakali Citröen marka otomobilin motor kismina girdi. Otomobilini yolun kenarina çeken Dere ve çevredeki vatandaslar bir süre yavru kediyi motordan çikartmak için çabaladi ancak basarili olamadi. Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye sevk edilen itfaiye ekiplerince yapilan çalisma neticesinde yavru kedi bulundugu yerden kurtarildi.

Otomobil sürücüsü Süleyman Dere, “Yolda kediyi gördüm ve ezmemek için frene basarak durdum. Yolda bir arkadas vardi kediyi almak için yanina gitti ama o esnada kedi korkarak hareketlendi ve aracin motor kismina girdi. Araci yol kenarina çektim. Çikarabilmek için biraz ugrastik ama basarili olamadik. Daha sonrasinda durumu itfaiye ekiplerine bildirdik. Onlarda bölgeye gelerek yavru kediyi kurtardilar sag olsunlar” dedi.

Kaynak: İHA