Ögrenciler Fakülteleri Inceledi

Halkin Düzce Üniversitesi’ni daha yakindan tanimasina imkan saglayan Açik Kampüs uygulamasinda Düzce Güzel Sanatlar Lisesi ve Düzce Spor Lisesi ögrencileri fakülteleri inceledi.

Ögrenciler Fakülteleri Inceledi
Programin ilk bölümünde, Düzce Güzel Sanatlar Lisesi’nden 3 ögretmen ve 40’a yakin ögrenci yer aldi. Programda, Fen Edebiyat Fakültesi, Orman Fakültesi, Sanat Tasarim ve Mimarlik Fakültesi ile Ögrenci Merkezi ve Kütüphane gezildi. Fen Edebiyat Fakültesi ve Biyolojik Mücadele Laboratuvari’ni ziyaret eden ögrenciler, Arkeoloji Laboratuvari’yla programlarina devam etti. Arkeolojik bulgular ögrencilerin dikkatini çekerken, meraklarini giderme imkani da elde ettiler. Deniz Biyolojisi Laboratuvari’yla Fen Edebiyat Fakültesi gezisi sona eren ögrencilere, Düzce Üniversitesi’ni tanitan hediye paketleri verildi.

Fen Edebiyat Fakültesi’nin ardindan Kütüphane ve Ögrenci Merkezi’ni gezen ögrenciler, Orman Fakültesi’nde bulunan Doldurulmus Hayvan Müzesi’ne de büyük ilgi gösterdi. Sanat Tasarim ve Mimarlik Fakültesi’yle tamamlayan misafir ögrenciler ve ögretmenler, Resim Bölümü’ne ait Ortam Odakli Sanat Atölyesi’ni ve Müfide Kadri Sanat Galerisi’ni gezerek bölüm hakkinda sorular yöneltti. Sanat Tasarim ve Mimarlik Fakültesi ziyareti sonunda konuk ögretmenlere Resim Bölümü Baskani Doç. Dr. Lütfi Özden hediyelerini takdim etti.

Açik Kampüsün ögleden sonraki bölümündeyse Düzce Spor Lisesi ögrencileri, Düzce Üniversitesi Yüzme Havuzu, Tenis Kortu, Kapali Spor Salonu, Stadyum, Kütüphane ve Ögrenci Merkezi’ni ziyaret etti.

Düzce Spor Lisesi’nden 2 ögretmen ve 40’a yakin ögrencinin yer aldigi ziyarette; Yüzme Havuzu ve Tenis Kortu hakkinda bilgiler verilirken, Kapali Spor Salonu’nda ögrenciler tarafindan sorulan Özel Yetenek Sinavi hakkindaki sorular cevaplandi. Düzce Üniversitesi Stadyumu gezisinin ardindan son olarak Kütüphane ve Ögrenci Merkezi’ni ziyaret eden konuk ögrencilere hediye paketleri ve ögretmenlere ise tesekkür belgeleri verildi.

Düzce Üniversitesi’nin sportif ve sosyal imkanlarinin oldukça iyi düzeyde oldugunu belirten ögrenciler, kendilerine gösterilen ilgiden dolayi tesekkürlerini iletti.
Kaynak: İHA