Müftü Demirtas Için Veda Yemegi Verildi

MUS – Mus’un Malazgirt Müftüsü Emrah Demirtas’in Van’in Tusba Müftülügüne atanmasi nedeniyle onuruna veda yemegi verildi.

Müftü Demirtas Için Veda Yemegi Verildi
Malazgirt Müftülügü çalisanlari tarafindan bir otelde verilen veda yemegine Mus Il Müftüsü Ibrahim Halil Demir, Malazgirt Müftüsü Emrah Demirtas, Jandarma Komutani Binbasi Kamil Incebacak, Ilçe Emniyet Müdürü Serhan Türk, Milli Egitim Müdürü Vedat Kaya, Malazgirt Müftülügü çalisanlari ve ilçede görev yapan imamlar katildi.

Mus Il Müftüsü Ibrahim Halil Demir, ayriliklarin hüzünlü oldugunu belirterek, “Hocamiz Malazgirt’e geldiginden beri hep beraber olduk. Her konuda kendisiyle istisare ettik. Her konuda elimizden geldigince destek verdik ve birlikte güzel hizmetler yaptik. Müftümüz, Malazgirt’te hep ilklerin adami oldu. Malazgirt’imizde güzel hizmetlere vesile oldugu için kendisine bütün Muslular ve Malazgirtliler adina çok tesekkür ediyorum" dedi.

Duygulu anlar yasayan Müftü Emrah Demirtas ise zamanin çok çabuk geçtigini belirterek, “Burada gururla anlatabilecegim tam dört yilim geçti. Burasi benim ilk göz agrim. Bu sirin ve tarihi ilçede çok güzel günlerimiz oldu. Ben nereye gidersem gideyim aklimda hep Malazgirt ve Malazgirt halkinin sevgisi olacaktir. Çok degerli Malazgirt halki, hepinize hakkimi helal ediyorum, sizler de hakkinizi helal edin" diye konustu.

Konusmalarin ardindan Müftü Emrah Demirtas’in Van’in Tusba Müftülügüne atanmasi nedeniyle protokol tarafindan çesitli hediyeler verildi.

Kaynak: İHA