Kur'an Kursu Mezuniyetinde Renkli Görüntüler Olustu

Erzincan Il Müftülügünce 10. yil mezunlar bulusmasi çocuk senligi düzenlendi. Mezuniyet programinda renkli görüntüler olustu.

Kur'an Kursu Mezuniyetinde Renkli Görüntüler Olustu
Erzincan Il Müftülügü “10. Yil Mezunlar Bulusmasi Çocuk Senligi” Müftülük Konferans Salonunda büyük bir katilim ve coskuyla kutlandi. Program, 4-6 yas mezunlarindan ve ayni zamanda hafizlik ögrencisi Taha Keskin’in okudugu Kur’an-i Kerim tilaveti ile basladi.

Il Müftüsü Muharrem Gül’ün günün anlam ve önemini belirten konusmasi ile program devam etti. Müftü Gül konusmasinda 4-6 yas Kur’an kurslarinin öneminden, gelismesinden ve Erzincan Il Müftülügü olarak her geçen gün artan 4-6 yas Kur’an kurslarina vatandasin ilgisinden takdirle bahsetti.

Erzincan Il Müftülügü 4-6 yas Kur’an Kursu ögrencilerinin ve mezunlarinin hazirladigi ilahi, ront, piyes, sine vizyon gösteriminin ardindan dua ile son buldu. Programin sonunda verdigi emeklerinden dolayi 4-6 yas Kur’an kursu ögreticilerine Il Müftüsü Muharrem Gül tarafindan tesekkür belgesi takdim edildi. Ayrica 4-6 yas Kur’an kurslarinin hazirladigi etkinliklerin sergilendigi sergi ve çocuklar için pamuk sekeri, balon ve yüz boyama ile program ayri bir renk kazandi.
Kaynak: İHA